Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els pubs rebels del Port Olímpic segueixen oberts per un error burocràtic de l’Ajuntament
  • CA

Els conflictius pubs del Port Olímpic segueixen oberts, tot i tenir la llicència caducada, a l’empara d’un error burocràtic de l’Ajuntament de Barcelona. La tinenta d’alcaldia Janet Sanz ha reconegut l’origen d’aquesta situació kafkiana, que veïns i oposició no comprenien des de fa molts dies. Els locals rebels han trobat empara legal temporal i és per això que la Guàrdia Urbana no ha actuat fins ara per clausurar els locals, que tindran nous usos després de la remodelació de tot el recinte aquest mandat.

“Amb l’estat d’alarma hem tingut alguns problemes jurídics en la incoació de les finalitzacions de les concessions”, ha respost Sanz al regidor Jordi Coronas (ERC), que havia presentat una proposició aquest dimarts a la comissió d’urbanisme. “Faré tot el que faci falta personalment perquè finalitzi [la llicència] el més aviat possible”, ha insistit. Segons la tinenta, el responsable de seguretat Albert Batlle “està esperant l’autorització administrativa” per enviar la policia als locals.

Sanz ha volgut relativitzar l’errada reafirmant “el compromís polític i tècnic absolut” amb la remodelació del Port Olímpic i les mesures que sí que han prosperat durant la pandèmia, com l’inici d’obres al dic de recer o un acord amb els restauradors de qualitat de l’espai.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juny 17, 2020 | 18:55
    Anònim juny 17, 2020 | 18:55
    No podeu explicar quina ha estat la pífia de l'Aj.?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa