Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Diverses discoteques del Port Olímpic han reobert tot i no tenir llicència
  • CA

Diversos locals d’oci nocturn del Port Olímpic, que també funcionen com a restaurants, han reobert les portes tot i no tenir llicència per fer-ho, segons ha avançat Betevé i ha confirmat el TOT Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona té previst reconvertir tota la zona en un nou pol d’economia blava i esports nàutics. Els restaurants, situats al moll de Mestral, havien de tancar definitivament el diumenge 31 de maig, però el calendari laboral –amb la segona Pasqua celebrada dilluns– va ajornar el retorn fins al 2 de juny.

Fonts municipals han explicat a aquest diari que l’Ajuntament està seguint “els passos necessaris” per recuperar els locals, tot i que no han volgut detallar quan podrien estar clausurats. En el cas que, a més, hagin incomplert alguna de les mesures establertes per la normativa que regula la reobertura de les terrasses, els tècnics municipals també podrien obrir expedients específics per aquestes infraccions.

L’empresa municipal B:SM, que d’ara és l’encarregada de les concessions del Port Olímpic, ha confirmat que ja han iniciat els “tràmits oportuns” per recuperar els locals. Les gestions només afecten els locals del moll de Mestral –el que va paral·lel al passeig marítim–, ja que els restaurants del moll de Gregal han signat un acord amb l’Ajuntament per prorrogar les seves concessions fins al 2022, data prevista per al començament de les obres de remodelació d’aquella zona del port.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa