Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament admet que les discoteques del Port Olímpic estan fora de control
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona reconeix que no ha sigut capaç fins ara de fer plegar les discoteques i locals nocturns del Port Olímpic que perdien la llicència a finals d’abril i que, a causa de la pandèmia de Covid-19 i l’estat d’alarma tenien una moratòria que s’acabava el 31 de maig.

Segons el govern municipal, volen que pleguin el més aviat possible, però no han aclarit com pensen aconseguir-ho. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle ha admès que les activitats en aquests establiments “s’han d’acabar” i ha explicat que els serveis de disciplina urbanística i el districte de Sant Martí estan treballant per decidir de quina forma es procedeix. “Hi ha d’haver un principi de seguretat jurídica, la voluntat és que el tema no s’allargui en el temps”, ha dit sense concretar-ne els detalls.

La tinenta d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, ha recordat que l’Ajuntament és ara el titular de la concessió i ha assegurat que s‘executaran “tots els tràmits” perquè estiguin fora “el més aviat possible”. Sanz ha recordat que el consistori va assumir a l’abril la gestió del Port Olímpic després de la delegació de competències per part de la Generalitat però a causa de l’estat d’alarma es va optar per donar als locals una moratòria. “Ara estem acabant i ja no poden continuar en aquest espai”, ha admès.

Segons B:SM, que és qui gestiona ara el Port Olímpic, la darrera moratòria pel retorn dels locals i els amarraments era vàlida fins al 31 de maig. És a dir, que aquests locals s’haurien d’haver buidat i haurien d’haver retornat les claus a l’Ajuntament a principis de juny.

El consistori treballa per a l’inici de la transformació del Port Olímpic cap a un nou model d’usos basat en l’economia blava, els esports nàutics, una restauració de proximitat vinculada al mar i una gestió

Més notícies
Els restaurants del Port Olímpic tindran dos anys més de concessió / Jorge Franganillo
Diverses discoteques del Port Olímpic han reobert tot i no tenir llicència
Notícia: Diverses discoteques del Port Olímpic han reobert tot i no tenir llicència
Comparteix
Fonts municipals asseguren que s’estan fent “tots els tràmits” per recuperar els locals
Barcelona perllonga fins al 15 de maig el termini per al retorn dels locals del Port Olímpic
Notícia: Barcelona perllonga fins al 15 de maig el termini per al retorn dels locals del Port Olímpic
Comparteix
L'Ajuntament assumeix aquest divendres la gestió de la infraestructura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa