Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona perllonga fins al 15 de maig el termini per al retorn dels locals del Port Olímpic
  • CA

Barcelona Serveis Municipals (BSM) ha assumit aquest divendres la gestió del Port Olímpic després de la delegació de competències per part de la Generalitat. L’empresa municipal ha decidit perllongar fins al 15 de maig els terminis administratius, després que la data ja s’allargués fa unes setmanes fins al 30 d’abril per la situació d’estat d’alarma. Així, es perllonga el termini per al retorn dels locals i amarraments i també per a la formalització de contractes dirigits a continuar gaudint de les instal·lacions.

Els eixos estratègics passen per una obertura a la ciutadania, un nou model d’usos basat en l’economia blava, els esports nàutics, una restauració de proximitat vinculada al mar i una gestió sostenible.

L’Ajuntament ja va arribar a un acord amb el Gremi de Restauradors per donar continuïtat a l’activitat de restauració en l’àmbit del Moll de Gregal mentre no s’hi facin obres. Pel que fa als usuaris de locals i amarraments, el consistori els ofereix que puguin acollir-se a un nou model de cessió per dret d’ús a través d’un pagament d’una quota mensual.

Els terminis per retornar els locals o formalitzar els nous contractes s’han vist alterats, però, per la situació d’estat d’alarma a causa del coronavirus, i el consistori l’allarga ara fins al 15 de maig per “minimitzar al màxim” les dificultats dels usuaris per les mesures de limitació de moviments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa