Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acord perquè el Port Olímpic segueixi tenint restaurants mentre no s’hi facin obres
  • CA

El Moll de Gregal del Port Olímpic de Barcelona mantindrà l’oferta de restaurants després que l’Ajuntament i el Gremi de Restauració hagin acordat la continuïtat des del 3 d’abril i fins que comencin les obres en aquest àmbit. Des del consistori es recorda que el període de concessions acaba el 2 d’abril. L’equip de govern municipal celebra que l’acord permetrà donar continuïtat als llocs de treball implicats en aquesta activitat. En paral·lel s’iniciarà una licitació pública per definir el model futur de restauració per al Port Olímpic, sota les premisses que ha de ser “mediterrani, de qualitat, proximitat i sostenible”, segons s’informa des de l’Ajuntament.

L’equip de govern encapçalat per Ada Colau també subratlla que aquest és un dels primers acords que s’ha pres després que s’hagi formalitzat la delegació de competències atorgada per la Generalitat el 3 de febrer. En aquest sentit, l’acabament “imminent” de l’antiga concessió, vigent els darrers 30 anys, ha fet “necessari” formalitzar nous acords durant la fase transitòria per no discontinuar l’activitat en l’equipament olímpic. L’acord, doncs, “resol la incògnita que preocupava els restauradors”.

La gestió del Port Olímpic és municipal després de l’acord entre la Generalitat i l’Ajuntament, i serà plenament efectiva en l’àmbit administratiu a partir del 3 d’abril, per un període de tres dècades.

Durant aquesta nova etapa comandada pel consistori, s’està desplegant el nou model i la transformació integral del Port Olímpic recollits en el Pla Director Estratègic aprovat l’octubre del 2018, amb els eixos estratègics de l’obertura a la ciutadania, un nou model d’usos basat en l’economia blava, els esports nàutics, una restauració de proximitat i sostenibilitat i una gestió pública sostenible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa