“Me cago en vuestros muertos!” i “vete a tu país”: la provocació de seguidors de Vox a Nou Barris

Els fans de Santiago Abascal han escridassat i desafiat els manifestants continguts pels Mossos a la sortida d'un acte

Alguns seguidors de Vox no han pogut resistir la temptació de provocar antifeixistes i veïns, molts dels quals de famílies nouvigudes, que protestaven a Nou Barris pel seu acte electoral per a les eleccions municipals a Barcelona. Ha sigut quan han sortit de la trobada amb Santiago Abascal i I’alcaldable Ignacio Garriga a la biblioteca de Torre Baró, aquest dimecres al vespre.

Quan s’ha acabat l’acte, els veïns concentrats a l’edifici del davant de la biblioteca –majoritàriament joves de famílies d’origen estranger–han escridassat els seguidors del partit ultradretà per les seves polítiques contra la immigració.

Els fans del partit ultra han respost als crits amb l’exhibició de les banderes espanyoles i càntics de “Viva España”. Un dels seguidors espanyolistes, a més, ha cridat “No pasarán, Democracia Nacional”, en referència a la formació d’extrema dreta.

I uns minuts abans un altre grupet, més reduït i format per fans més joves de Santiago Abascal, s’ha abocat a la barana de la passarel·la per on se surt de la biblioteca i han provocat els antifeixistes que feia tres hores que eren a l’esplanada de sota –el local on s’ha fet l’acte queda elevat–, on els havien contingut els agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra tota la tarda. Aleshores ha sigut quan han cridat “me cago en vuestros muertos“, mentre des de baix se sentia una forta xiulada dels antifeixistes. 

 

Més informació

Comentaris

  Fan pena aquests tigres de paper....sense cervell. 16/05/2019 11:17 am
  Australopitecus amb la bandera borbònica,....on no n'hi ha, no en pot rajar....fracasats escolars.....vividors de l'Estat.
  JordiP 16/05/2019 11:04 am
  Els gossos han olorat que les coses no els hi són favorables i borden amenaçants. A veure si, finalment, s'atreviran a mossegar perquè els poguem denunciar i fer ficar al gossera, que és on han de ser,
  Patxi 15/05/2019 11:08 pm
  Tipical hispanis

Nou comentari