Magrinyà (CUP): “Amb Vox no seguirem la lògica que l’amor guanya l’odi”

El número dos de la llista anticapitalista ha preguntat per què va el partit ultradretà "a provocar" al barri de Torre Baró

El número dos de la llista de la CUP a les eleccions municipals, Jordi Magrinyà, ha carregat amb duresa contra l’acte de Vox a pocs metres del que la seva formació tenia planificat, a Torre Baró, per parlar sobre mobilitat en autobús. “No entenem com es distribueixen aquests permisos”, ha etzibat, “tot i que sí comprenem que Vox ha vingut a un barri amb molta població migrada a provocar”. En la mateixa línia, Magrinyà ha remarcat que el partit anticapitalista combatarà al carrer els missatges d’odi de la formació de Santiago Abascal i ha remarcat que “amb ells, no seguirem la lògica que l’amor guanya l’odi, els hi plantarem cara allà on vagin”. 

Pel candidat de la CUP, l’acte de Vox és un desafiament als veïns de Torre Baró. “A què venen? A dir a les persones migrades que no els volen, que se’n vagin, que aquesta no és la seva ciutat?”, ha reflexionat en declaracions als mitjans. A més, ha criticat el fort dispositiu dels antiavalots de Mossos d’Esquadra que els ha envoltat per evitar fregaments amb els afiliats de Vox. “Veureu que hi ha tota una filera de mossos que ens miren a nosaltres com si amenacèssim la vida de les persones, quan qui ho fa són els d’allà dalt –en referència al mítin del partit d’ultradreta–, que us amenacen per la condició sexual, la raça o la religió”, ha apuntat.

La formació anticapitalista, a més, ha reivindicat que l’acte que tenen preparat al davant de la Renfe de Torre Baró defensa la mobilitat pública ja que ara mateix una part del transport en autobús a Nou Barris està externalitzat a l’empresa Sagalés. 

 

Més informació

Nou comentari