L’Ada Colau activista de la PAH s’enfronta a la Colau alcaldessa a l’últim anunci de campanya

Els comuns premen l'accelerador en la recta final de campanya amb un muntatge de vídeo que emula un cara a cara i reafirma el salt a la política institucional

Els comuns premen l’accelerador a tres dies de les eleccions municipals per revalidar l’alcaldia i reafirmar-se en el salt a la política institucional que va fer Ada Colau fa 4 anys. En l’últim anunci de campanya de Barcelona En Comú, titulat “El cara a cara més important”, l’ara alcaldessa s’enfronta en un plató a l’Ada Colau activista de la PAH, que li demana explicacions sobre aquell pas endavant i els costos que comporta. 

“És molt emocionant presentar-vos aquest espot que no parla de mi, sinó de totes nosaltres, la gent comuna; es tracta del cara a cara més important”, sosté l’alcadessa al post de Facebook on ha presentat el clip. “És la manera més sincera que hem trobat de dir-vos que no oblidem qui som, d’on venim i per què estem aquí”, argumenta.

Com està fet?

La qüestió és com està fet aquest vídeo. S’ha utilitzat una imatge antiga d’Ada Colau i s’ha tractat per fer-la parlar amb la Colau actual? O bé és tot plegat maquillatge i postproducció i totes dues ‘ades’ estan interpretades per la Colau del 2019? Fonts de Barcelona en Comú es mostren hermètiques. “És un secret”. I els que veuen el vídeo no es posen d’acord. 

Més informació

Nou comentari