Valls fitxa un exconcursant de ‘Gran Hermano VIP’ per cantar al míting central

Els èxits més coneguts del compositor xilè Alejandro Abad són les cançons 'Dile que la quiero' y 'Que la detengan' que cantava David Civera

L’exprimer ministre francès i alcaldable de Cs, Manuel Valls, ha fitxat un músic d’allò més televisiu per amenitzar el seu principal míting electoral, una “gran festa de campanya” que celebrarà aquest dijous al pavelló olímpic de la Vall d’Hebron: el xilè Alejandro Abad. Freqüent col·laborador de Telecinco, va ser concursant de ‘Gran Hermano VIP 5’ –el sisè expulsat, als 46 dies– i coproductor de la primera edició d’Operación Triunfo el 2001. Entre els seus èxits més coneguts hi ha dues cançons que va escriure per a l’estrella efímera David Civera: ‘Que la detengan’ i l’eurovisiva ‘Dile que la quiero’ fa quasi 20 anys. 

Abad i Valls tenen la mateixa edat, 56 anys, l’un és nascut a l’agost i l’altre al setembre de 1962. El cantautor va guanyar dos cops (1993 i 1995), com a compositor, el desaparegut Festival de la OTI –la versió iberoamericana d’Eurovisió– i també va participar com a cantant al festival europeu al llunyà 1994, quan es va estavellar fent caure Espanya a la 18a posició amb el tema “Ella no és ella”. El seu fitxatge reforça una de les propostes electoral del candidat, que vol que Barcelona aculli la gala d’entrega dels premis Grammy Latino. De fet, la candidatura publicita Abad com a “Premio Latino de Oro a la trayectoria 2019”.

Per difondre l’acte, la candidatura mostra un vídeo amb imatges d’Alejandro Abad i un fragment d’una cançó inèdita seva que ja mencionava la ciutat. “Celebremos, ¡para olvidar las penas! Barcelona, ¡por un presente vivo!”, diu la lletra. Al míting de Vall d’Hebron, a més del cap de llista i dirigents destacats com Inés Arrimadas i Celestino Corbacho, hi participarà també l’actor i “president” de la fictícia regió de Tabàrnia, Albert Boadella.

 

Més informació

Comentaris

    d'on treu la pasta 16/05/2019 1:26 pm
    el vals hauria d'explicar d'on ha tret la pasta per financiar la capanya i la pre-campanya, segurament una part de correspondre als fasc'stas de ciudadanos que l'apadrinen, però no tota
    Andreuza 16/05/2019 12:14 pm
    Plourà.....

Nou comentari