Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls fitxa un exconcursant de ‘Gran Hermano VIP’ per cantar al míting central
  • CA

L’exprimer ministre francès i alcaldable de Cs, Manuel Valls, ha fitxat un músic d’allò més televisiu per amenitzar el seu principal míting electoral, una “gran festa de campanya” que celebrarà aquest dijous al pavelló olímpic de la Vall d’Hebron: el xilè Alejandro Abad. Freqüent col·laborador de Telecinco, va ser concursant de ‘Gran Hermano VIP 5’ –el sisè expulsat, als 46 dies– i coproductor de la primera edició d’Operación Triunfo el 2001. Entre els seus èxits més coneguts hi ha dues cançons que va escriure per a l’estrella efímera David Civera: ‘Que la detengan’ i l’eurovisiva ‘Dile que la quiero’ fa quasi 20 anys. 

Abad i Valls tenen la mateixa edat, 56 anys, l’un és nascut a l’agost i l’altre al setembre de 1962. El cantautor va guanyar dos cops (1993 i 1995), com a compositor, el desaparegut Festival de la OTI –la versió iberoamericana d’Eurovisió– i també va participar com a cantant al festival europeu al llunyà 1994, quan es va estavellar fent caure Espanya a la 18a posició amb el tema “Ella no és ella”. El seu fitxatge reforça una de les propostes electoral del candidat, que vol que Barcelona aculli la gala d’entrega dels premis Grammy Latino. De fet, la candidatura publicita Abad com a “Premio Latino de Oro a la trayectoria 2019”.

Per difondre l’acte, la candidatura mostra un vídeo amb imatges d’Alejandro Abad i un fragment d’una cançó inèdita seva que ja mencionava la ciutat. “Celebremos, ¡para olvidar las penas! Barcelona, ¡por un presente vivo!”, diu la lletra. Al míting de Vall d’Hebron, a més del cap de llista i dirigents destacats com Inés Arrimadas i Celestino Corbacho, hi participarà també l’actor i “president” de la fictícia regió de Tabàrnia, Albert Boadella.

 

Més notícies
Valls i Bou consideren que assistir a un debat amb manters es “frívol” i legitimador
Notícia: Valls i Bou consideren que assistir a un debat amb manters es “frívol” i legitimador
Comparteix
Són els dos únics candidats amb representació municipal que han declinat assistir a la trobada que organitzaven una entitat de refugiats i una ràdio online
Valls promet combatre les ocupacions i el narcotràfic als barris “més humils”
Notícia: Valls promet combatre les ocupacions i el narcotràfic als barris “més humils”
Comparteix
Assegura que hi ha un repunt de drogues com als anys 80 i que la venda s'ha desplaçat des del Raval
Valls vol enderrocar Can Vies i reformar el Paral·lel i la Meridiana
Notícia: Valls vol enderrocar Can Vies i reformar el Paral·lel i la Meridiana
Comparteix
El candidat amb el suport de C's també proposa reformar la Via Laietana i el carrer Pi i Margall
Manuel Valls: “Si Maragall guanya i pacta amb Colau serà un desastre econòmic per a Barcelona”
Notícia: Manuel Valls: “Si Maragall guanya i pacta amb Colau serà un desastre econòmic per a Barcelona”
Comparteix
L'alcaldable i ex primer ministre francès reconeix que la diputada Mariluz Guilarte no era la seva primera opció com a número 2 de la llista i declina aclarir si va oferir-li a Carmen Andrés (PSC)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Andreuza a maig 16, 2019 | 12:14
    Andreuza maig 16, 2019 | 12:14
    Plourà.....
  2. Icona del comentari de: d'on treu la pasta a maig 16, 2019 | 13:26
    d'on treu la pasta maig 16, 2019 | 13:26
    el vals hauria d'explicar d'on ha tret la pasta per financiar la capanya i la pre-campanya, segurament una part de correspondre als fasc'stas de ciudadanos que l'apadrinen, però no tota

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa