Manuel Valls: “La victòria de l’independentisme a la Cambra ha estat un assalt”

Ha avisat que el "problema" a Barcelona no és Vox, sinó "l'independentisme i populisme de Colau"

El candidat de Barcelona pel canvi – Ciutadans, Manuel Valls, ha considerat que la victòria de l’independentisme a la Cambra de Comerç ha estat un “assalt”. Malgrat que se li ha recordat que la candidatura d’Eines de País va guanyar unes eleccions, l’ex primer ministre francès ha insistit que ha estat un “assalt”. Ho ha dit en una entrevista a Els Matins de TV3en què ha concedit que l’estratègia de la llista independentista a la Cambra ha estat “bona”. Tot i així, ha interpretat que l’objectiu de la candidatura guanyadora no és treballar per a “l’economia”, sinó per a la independència.

Valls ha situat com un perill per a Barcelona la victòria de l’independentisme representat per Ernest Maragall amb el suport d’Ada Colau. De fet, ha dit que el “perill” per a la capital catalana no és Vox, sinó que ho és “l’independentisme i el populisme de Colau”. Així, s’ha reivindicat com el “vot útil” i ha augurat un “canvi” a les tendències que l’acabarà portant a l’alcaldia de Barcelona.

[r:1]

L’alcaldable amb el suport de Ciutadans ha insistit que té la intenció de pactar amb el PSC -ha dit que és de la seva “família”, ja que va arribar al poder a França amb el partit socialista- i amb el PP.

[r:2]

El top manta ha ocupat part de l’entrevista, i Valls ha al·legat que no s’ha reunit amb manters perquè fan una “activitat il·legal”. Ha dit, però, que ha parlat amb ells perquè són “francòfons” i el reconeixen. “El debat de manters era una trampa”, ha denunciat, amb referència al debat organitzat pel sindicat de manters, a què no van assistir ni Valls ni Josep Bou. L’alcaldable de la formació taronja ha assegurat que pot acabar amb el top manta “en 90 dies” mitjançant “ordres” a la Guàrdia Urbana i col·laboració amb els Mossos d’Esquadra i amb la Fiscalia. 

Finalment, ha insistit que vol acabar amb la inseguretat a Barcelona apostant per l’actuació policial. “Primer intervenció policial, després parlem de la part social”, ha subratllat. Sobre la detenció de l’històric dirigent d’ETA Josu Ternera, Valls ha recordat que, com a ministre d’Interior francès, va “acabar” amb la banda juntament amb autoritats espanyoles

Més informació

Comentaris

  Sisco 17/05/2019 1:04 pm
  Un altre que no respecta la democràcia, quan no l´hi convé, quina colla de salvadors de la pàtria, espero que a Barna s´ha la foti ben grossa, i torni allà d´on no tenia que haver sortit, Gavacho.
  Roc 16/05/2019 7:01 pm
  Plora com l' Iceta el perque no has pogut mantindre el que no és teu, ha tornat als seus propietaris. Aneu preparant un altre 155 que per les bones i en democracia ho teniu perdut TRAMPOSOS!!!!!
  JEAN CLAUDE 16/05/2019 5:43 pm
  LA GRANDEUR
  TALLAFERRO 16/05/2019 2:58 pm
  A la Françe el varen fotre al carre de un cop de peu i per desgracia a etarrat a Barcelona fotemli un altre cop i el tornem a la Françe OK
  susanita la gavatxa 16/05/2019 11:56 am
  Qué te pasa Manolito que ya prevés que no cobrarás más tu nómina porque los que te conaartaron ya aestan en la calle? Anda vuelve a la Galia, si es que alguien te quieren allí! ja, Ja, Ja!
  A l'aguait 16/05/2019 11:38 am
  Ara vindrà aquest extra-terrestre a intentar fer malbé tot lo que anem endreçant. Titellot !!!!
  El petit Napoleó. 16/05/2019 11:24 am
  Qui vol assaltar l'ajuntament de Barcelona és en Valls. La sort és que ha fracassat completament, i després de les eleccions desapareixerà.
  X*2 16/05/2019 10:58 am
  Fora aquest feixista

Nou comentari