Cs diu que Valls és l’únic que pot alliberar Barcelona “del ‘chapapote’ separatista”

El candidat de Ciutadans a l’Ajuntament diu que “el problema a Barcelona no és Vox, sinó el nacionalisme”

El candidat de Ciutadans a les eleccions europees, Luis Garicano, ha dit aquest dimarts en un acte de campanya celebrat a Montjuïc que Manuel Valls és l’únic candidat a l’alcaldia que pot alliberar la capital catalana “del chapapote separatista”. Així de contundent s’ha mostrat quan ha demanat el vot per Valls, un polític que, segons ell, pot fer que la ciutat torni a ser “cosmopolita”.

“Només fa falta mirar per les finestres de Barcelona per veure que Europa està en perill”, ha afirmat. Segons ell, aquesta ciutat és un reflex més del “mal” que estan fent “els nacionalismes i els populismes” a la Unió Europa”. “El nacionalisme sempre busca posar mala sang entre la gent”, ha afirmat.

Per la seva banda, Manuel Valls ha afirmat que “el problema a Barcelona no és Vox, sinó el nacionalisme”, i que el debat que hi ha sobre la capital catalana en aquestes eleccions “és el mateix” que hi ha sobre Europa. “A Barcelona està en joc un model de ciutat i el futur de Catalunya,  Espanya i Europa”, ha etzibat. En aquest sentit, ha sentenciat que “el nacionalisme ja no amaga el seu discurs antieuropeu i anticosmopolita”.

Més informació

Comentaris

    odisea 21/05/2019 3:30 pm
    Si para pedir permiso a madrid en todo si ganan ellos,adios Barcelona,menudos fascistas centralistas,

Nou comentari