Collboni promet “multar els ‘puteros'” per fer de Barcelona “una ciutat lliure de prostitució”

L'endemà d'una manifestació abolicionista al Raval que va enfrontar-se amb defensores del treball sexual, el candidat del PSC anuncia que farà una ordenança específica per perseguir aquesta activitat

El candidat del PSC a les eleccions municipals d’aquest 2019 a Barcelona, Jaume Collboni, impulsarà “una ordenança municipal específica” per perseguir la prostitució a la ciutat i fer-la “lliure de l’explotació sexual”. Ho ha anunciat avui en un acte de campanya electoral a Sant Andreu, una convocatòria per mostrar la cara feminista del seu projecte en la qual també ha participat la ministra de Política Territorial del govern de Pedro Sánchez, la catalana Meritxell Batet. ​

L’endemà d’una manifestació per l’abolició de la prostitució que ahir va reunir un centenar de persones al Raval i que es va enfrontar durant el recorregut a l’escridassada de defensores del treball sexual, Collboni s’ha compromès amb contundència a “lluitar contra l’explotació sexual de les dones i no conviure-hi amb normalitat” si arriba al govern municipal. “Una dona immigrant que no pot trobar una altra forma de vida no pot triar, és explotada, no ho permetrem”, ha advertit.

I ha concretat: “El meu compromís és que Barcelona sigui ciutat lliure de prostitució, d’explotació sexual, abolicionista, com van fer a Suècia, on van prohibir-la i ara hi ha molta menys explotació sexual que a la resta d’Europa perquè està perseguida”

L’objectiu, segons els seus plans, es materialitzaria amb “una ordenança específica perquè Barcelona sigui una ciutat lliure de prostitució, posant el focus en els homes prostituïdors”. “Parlant en plata, multarem ‘els puteros’”, ha anunciat, i ha provocat l’aplaudiment dels assistents a l’acte, majoritàriament dones, a la plaça Orfila, al cor de Sant Andreu.

De fet, a Barcelona ja hi ha un apartat de l’ordenança de civisme que preveu multar els usuaris de la prostitució, però segons les dades del candidat socialista, durant el mandat de l’alcaldessa Ada Colau “només s’han posat quatre multes”. “És una vergonya que tenint ordenances que ho persegueixen només s’hagin posat quatre multes en quatre anys”, ha subratllat.

També ha criticat que “Colau i una part del seu partit “diguin que “això ha de ser una professió”. I ho ha rematat amb ironia: “Ara resulta que Colau i Rivera tenen la mateixa opiniói sobre la prostitució, quina coincidència!”

Més informació

Comentaris

    Andreuza 12/05/2019 4:27 pm
    I de passada posar portes al camp....ai! la demagògia!
    Mama 12/05/2019 3:26 pm
    Collboni ets un purità de merda

Nou comentari