Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Betevé suspèn el debat després que Collboni hagi dit que no hi aniria per la mort de Rubalcaba
  • CA

La mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba ha trastocat de dalt a baix la campanya de les eleccions municipals del 2019, que tot just va començar ahir a la nit. El debat de Betevé d’aquesta nit s’ha suspès després que l’alcaldable de Barcelona pel PSC, Jaume Collboni, hagi anunciat que suspenia la seva participació a l’acte, previst per a les 21.45 hores, i hagi demanat a la cadena si el podia ajornar.

“Nosaltres no hi serem. Si el volen ajornar, perfecte, i hi anirem el dia que el reprogramin. I si no, no passa res, deixarem la cadira buida”, han dit fonts de la campanya de Collboni. La decisió és de la direcció de campanya del PSC, de manera que el candidat a l’alcaldia de Tarragona tampoc assistirà al debat previst avui a TV3.

Uns minuts després, Betevé ha publicat a la seva web que s’havia suspès el debat d’acord amb la FAVB, coorganitzadora del debat. La cadena televisiva local ha anunciat que treballen per trobar una nova data per a l’acte electoral. 

Els comuns també suspenen un acte

La formació d’Ada Colau també ha suspès l’acte de campanya previst per a avui a la tarda en què havien de participar el candidat de Catalunya en Comú a les eleccions europees, Ernest Urtasun, i el número cinc de la llista de Barcelona en Comú, Jordi Martí, com a “mostra de condol” per Rubalcaba i com a “suport als companys del PSC i el PSOE”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa