Bronca a la xarxa entre un regidor de Colau i la CUP pel ‘reggaeton’ de l’alcaldessa

Eloi Badia ha criticat que el 'Polònia' dediqués una cançó a Maragall "amb els diners de tots"

Un comentari del regidor de Presidència, Aigua i Energia de Barcelona i Gràcia, Eloi Badia, ha suscitat una polèmica al voltant del reggaeton dedicat a l’alcaldessa i candidata a la reelecció per BComú. Badia, número set de la llista dels comuns, s’ha vantat que la cançó Ada is in da house l’han fet “desinteressadament” uns artistes perquè és la “força i l’ADN” de la candidatura. 

Captura de pantalla dels tuits amb la bronca entre Badia i la CUP Gràcia. | Twitter

Captura de pantalla dels tuits amb la bronca entre Badia i la CUP Gràcia. | Twitter

Badia s’ha queixat de la cançó que el Polònia va fer al candidat d’ERC, Ernest Maragall, en què bromejava amb l’alcaldable republicà amb un reggaeton. “A la Colau la gent li fa el trap, a l’Ernest li fa TV3 amb els diners de tots i en plena campanya electoral”, ha lamentat el regidor i candidat a la llista. El comentari ha provocat la reacció de CUP Gràcia, que ha contestat que la cançó ha estat “pagada” pels comuns. “Res dolent, però com a mínim no vengueu gat per llebre”, han demanat els anticapitalistes.

El regidor de Gràcia ha negat que la cançó fos pagada, i ha reivindicat que aquest tipus d’iniciatives són la “força i l’ADN” dels comuns.

 

Més informació

Nou comentari