Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Ada is in ‘da house’, és històrica”: el ‘reggaeton’ en campanya de Colau
  • CA

Una cançó de ‘reggaeton’ s’ha convertit en la música de campanya d’Ada Colau. Ada Colau is in da house és el títol de la producció que, a ritme llatí, lloa la tasca de l’alcaldessa de Barcelona i fa campanya a favor seu. Amb frases com “me llaman traviesa” i “Manuel Valls i Maragall són història” una cançó produïda per Caderas Crew dona suport a la candidata de BComú. Després d’un dia de viralització, l’alcaldessa ha sortit a Twitter a comentar-la encantada: “M’encantaria conèixer-vos”, ha apuntat, tot desmarcant-se de tenir cap vincle amb la iniciativa.

A la piulada, Colau també defensa que “amb el sentit de l’humor es viu molt millor” i cataloga els membres del grup que ha produït el hit de “històrics” en una picada d’ullet a la lletra de la cançó.

 

Els versos del tema van més enllà, però. “Tú no lo sabes papi pero estás Colau por mí” és una altra de les frases estrella. Al videoclip apareixen imatges de Santiago Abascal, Pedro Sánchez, Pablo Casado i Albert Rivera: “Aparta macho, el futuro es feminista”, diu la cançó. “Sóc la fucking alcaldessa!”, diu també. La cançó té parts en català i castellà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa