Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Ernest is in da house’: la versió del reggaetón de Colau del ‘Polònia’ de TV3

El programa ‘Polònia’ de TV3 ha imaginat com seria el reggaetón de suport a la líder dels comuns, ‘Ada is in da house’, si el protagonitzés el seu rival i alcaldable d’ERC, Ernest Maragall. El gag presenta a la número 2, Elisenda Alamany, demanant al repúblicà que apel·li als votants joves per contrarrestar les crítiques electorals a la seva edat. El candidat li fa cas i s’hi adreça a la seva manera: amb una versió de la mateixa cançó que li van dedicar a l’alcadessa els youtubers Caderas Crew, rebatejada com ‘Ernest is in da house’.

La nova lletra ironitza sobre la joventut impostada amb frases com “em faig selfies amb carret” i “escolto trap amb cassette”. 

L’alcaldable ha recollit ràpidament el guant i ha difós el vídeo a través de Twitter amb una reclamació irònica: “Em podeu tornar el xandall?”. Ni que sigui una paròdia, en campanya qualsevol referència en prime time és or.

 

Al mateix programa, els guionistes s’han divertit també imaginant com seria el festival d’Eurovisió si el protagonitzessin els principals candidats a l’Alcaldia de Barcelona, amb Elsa Artadi cantant ‘Waterloo’ o Josep Bou fent de Chilkilicuatre.

 

Nou comentari

Comparteix