El PSC acusa Colau d’utilitzar el tramvia de “cortina de fum” pels mals resultats del baròmetre

Els socialistes denuncien "gestos de cara a la galeria" de Colau que no es tradueixen en polítiques efectives

El PSC s’ha unit a les reaccions a l’anunci del govern barceloní de tornar a portar la unió del tramvia per la Diagonal al ple de gener i ho ha fet amb una de freda i una de calenta. Els socialistes s’han posicionat a favor de la proposta de connectar les línies del tramvia, però ho fa fet desconfiant que l’alcaldessa Ada Colau ho estigui utilitzant “com una arma electoral”, explica el partit socialista. Segons la posició del PSC, la proposta és “una cortina de fum per tapar els desastrosos resultats” que deixen veure el “baròmetre i la crisi de seguretat“. 

La secció barcelonina del PSC recorda que el projecte d’unió del tramvia el van impulsar ells i que sempre hi han votat a favor al ple municipal, però alhora denuncia que “no té cap sentit torna a portar un projecte per a fer-lo descarrilar un altre cop”. Així, mentre l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, ha acusat l’alcaldessa d’actuar amb “frivolitat”, els socialistes veuen una excés de gesticulació “de cara a la galeria” per part de Colau. 

En la mateixa línia, recorden que el govern de Barcelona en Comú va anunciar que acompliria la connexió del tramvia durant els primers 100 dies de govern tot i que, a punt d’acabar el mandat, encara no ho ha aconseguit. Segons les fonts socialistes, això suposa que a Barcelona després de quatre anys del govern dels comuns no quedarà “ni tramvia, ni seguretat, ni habitatge, ni pressupostos”.

 

Més informació

Nou comentari