Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PSC acusa Colau d’utilitzar el tramvia de “cortina de fum” pels mals resultats del baròmetre
  • CA

El PSC s’ha unit a les reaccions a l’anunci del govern barceloní de tornar a portar la unió del tramvia per la Diagonal al ple de gener i ho ha fet amb una de freda i una de calenta. Els socialistes s’han posicionat a favor de la proposta de connectar les línies del tramvia, però ho fa fet desconfiant que l’alcaldessa Ada Colau ho estigui utilitzant “com una arma electoral”, explica el partit socialista. Segons la posició del PSC, la proposta és “una cortina de fum per tapar els desastrosos resultats” que deixen veure el “baròmetre i la crisi de seguretat“. 

La secció barcelonina del PSC recorda que el projecte d’unió del tramvia el van impulsar ells i que sempre hi han votat a favor al ple municipal, però alhora denuncia que “no té cap sentit torna a portar un projecte per a fer-lo descarrilar un altre cop”. Així, mentre l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, ha acusat l’alcaldessa d’actuar amb “frivolitat”, els socialistes veuen una excés de gesticulació “de cara a la galeria” per part de Colau. 

En la mateixa línia, recorden que el govern de Barcelona en Comú va anunciar que acompliria la connexió del tramvia durant els primers 100 dies de govern tot i que, a punt d’acabar el mandat, encara no ho ha aconseguit. Segons les fonts socialistes, això suposa que a Barcelona després de quatre anys del govern dels comuns no quedarà “ni tramvia, ni seguretat, ni habitatge, ni pressupostos”.

 

Més notícies
Maragall veu “frivolitat” en la decisió de Colau de tornar a portar el tramvia al ple
Notícia: Maragall veu “frivolitat” en la decisió de Colau de tornar a portar el tramvia al ple
Comparteix
El candidat d'ERC considera que el tema "és massa important per resoldre'l amb una declaració d'intencions"
Colau tornarà a portar el tramvia a votació al ple per pressionar ERC
Notícia: Colau tornarà a portar el tramvia a votació al ple per pressionar ERC
Comparteix
La tinent d'alcaldia Janet Sanz emfatitza el 63% de suport ciutadà a la connexió del Trambaix i el Trambesòs a través de la Diagonal, expressada en el baròmetre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa