Maragall veu “frivolitat” en la decisió de Colau de tornar a portar el tramvia al ple

El candidat d'ERC considera que el tema "és massa important per resoldre'l amb una declaració d'intencions"

Els canvis al grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona no serviran a Ada Colau per desencallar el projecte del tramvia per la Diagonal si hem de fer cas de la reacció d’Ernest Maragall.

El flamant candidat dels republicans per a les eleccions municipals ha evitat avui donar-hi suport, després que s’hagi anunciat que el tema tornarà al ple.

“Com hem dit diverses vegades des del grup municipal d’ERC i al Parlament, nosaltres estem a favor del tramvia i de la connexió, del que no estem a favor és d’anar a toc de roda de premsa, ni de fer-ho amb una evident precipitació i frivolitat no sé ben bé a partir de què. No sé si és a partir del baròmetre o perquè s’acosten les eleccions. En tot cas estem a favor de parlar-ne, i entenem que el que s’havia d’haver fet seria convocar-nos a una taula de treball, que és la manera com es construeixen els acords. El que no farem és acceptar a cegues ni frívolament propostes que no tenen prou concreció”.

 “El tramvia és massa important per resoldre’l amb una declaració d’intencions o de voluntat genèrica, que ja sabem que la tenim i ja hi som. El problema és que no s’esta fent bé. Si realment interessa el tramvia, que s’actuï d’acord amb l’interès general de la ciutat, que vol dir actuar amb termes de bon govern i d’acord amb la resta de municipis afectats, i això vol dir seure i treballar i anar fins al final de totes les qüestions a considerar”, ha dit el candidat d’ERC. Per a ell, “s’ha de treballar amb responsabilitat institucional. No crec que sigui aconsellable precipitar-nos, perquè és una qüestió de present però també de futur”. I ha afegit: “Colau està mostrant una certa tendència a hipotecar el proper mandat“.

Més informació

Nou comentari