El PP demana Colau que acceleri l’entrega d’11 pisos socials buits a Ciutat Vella

El grup municipal assegura que els pisos, situats al carrer Sant Ramon, estan adjudicats i tenen els subministraments al dia

L’encara líder del grup municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha demanat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que acceleri l’entrega dels 11 pisos de lloguer social que hi ha al carrer Sant Ramon, al districte de Ciutat Vella, informa Europa Press. Segons el veterà polític, els pisos ja han estat adjudicats, però encara no s’ha fet l’entrega de claus i per això segueixen buits.

[r:1]

En un comunicat, Fernández Díaz ha explicat que el 2013 l’Ajuntament va comprar una finca per un milió d’euros i la va rehabilitar per 1,1 milions més. L’objectiu era destinar-les a lloguer social. Segons el PP, tenen els subministraments al dia i es podrien entregar ja. Els populars també han demanat un informe sobre les obres de rehabilitació dels números 7, 9 i 11 del carrer Lancaster, que sumen uns altres 41 pisos pel parc d’habitatge públic.

“La hipocresia de Colau no té límits”, ha dit Fernández Díaz. “Va prometre 8.000 pisos públics i ara és incapaç d’entregar-ne 11 al carrer Sant Ramon i d’accelerar els processos per entregar les del carrer Lancaster al més aviat possible”. El polític també ha demanat a Colau que es multi a si mateixa per mantenir pisos buits, igual que fa amb els fons voltors.

Més informació

Nou comentari