El cas dels pisos socials buits de la Zona Franca arriba a una comissió municipal

Els fets destapats pel Tot Barcelona afecten famílies que esperen el seu habitatge i 32 que ha de gestionar l'Ajuntament. El PP demanarà a Colau que hi posi remei

El cas dels habitatges de protecció oficial de la Zona Franca buits tot i estar acabats de construir fa un any i mig, destapat el Tot Barcelona, arribarà a la comissió municipal de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona. El PP ha anunciat aquest divendres que el líder del grup municipal dels populars, Alberto Fernández, demanarà en aquesta comissió, prèvia al ple del consistori del mes de desembre, previst per al dia 21. 

[r:2]

Fernández Díaz reclama que es lliurin els 68 pisos “que continuen buits des de l’estiu de 2017 al carrer Cal Cisó”, al barri de la Maria del Prat Vermell, i ho demanarà oficialment dimarts en la comissió. 

Els adjudicataris dels 68 pisos d’aquesta promoció del Consorci de la Zona Franca –diverses famílies que els han comprat, 18 famílies de guàrdies civils que s’han de reallotjar i 32 habitatges destinats a l’Ajuntament per a habitatge social–  “porten esperant més d’un any a què se’ls lliurin les claus i puguin fer ús dels seus habitatges”, recorda Fernández Díaz en declaracions a Europa Press.

[r:3]

Per al líder del PP barceloní, és inacceptable que el retard es justifiqui per problemes de subministraments, cadastrals i burocràtics. Per això, demana a l’alcaldessa, Ada Colau, i al Consorci que resolguin immediatament aquests tràmits pendents.

[r:1]

Els populars s’han decidit a portar el cas a la comissió, però tota l’oposició ja va criticar els fets quan el Tot Barcelona els va fer públics.

Més informació

Nou comentari