El Govern apressa Colau per la ubicació del CAP Raval Nord: “És urgent”

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha apressat l’Ajuntament de Barcelona a trobar una ubicació definitiva pel nou CAP Raval Nord. “Necessitem un centre, per als professionals i per als veïns. El lloc on estan ara no és el més correcte i com que portem molt temps buscant, allò que era necessari ara és urgent”, ha dit en una entrevista a l’ACN.

Les negociacions per trobar un espai adequat pel nou CAP van quedar aturades per les eleccions municipals després que a l’últim ple del mandat es retirés la votació per revocar la concessió de la Capella de la Misericòrdia al Macba. L’altra ubicació que s’havia plantejat, coneguda com el cub, no acabava de convèncer al govern municipal.

Solució urgent

“Ara que ja està tot aclarit després de les eleccions, s’ha de mirar quina de les dues possibilitats és la més factible. Cadascuna té els seus avantatges. Ens és igual, el que busquem des de Salut és que sigui factible tan aviat com sigui possible”, ha insistit Vergés. La consellera espera que el nou govern posi a disposició de Salut una ubicació pel nou CAP Raval Nord per poder engegar els projectes executius.

L’exconsellera de Ciutat Vella, Gala Pin, ha criticat l’actitud de Vergés (ERC), a qui ha acusat de “prioritzar un acord fallit” amb JxCat abans que permetre que el grup municipal republicà votés a favor d’ubicar el CAP a la Capella de la Misericòrdia.

 

Nou comentari

Més notícies

Unes 300 persones es manifesten pel nou CAP Raval Nord a la Misericòrdia

La directora del CAP fa una crida directa als partits polítics: "S'han de mullar i fer-ho possible"

La plataforma Cap Raval Nord Digne manté la Misericòrdia com a millor ubicació

La proposta conjunta de la Diputació i el Govern no convenç els veïns, que seguiran ocupant la capella

Professionals del CAP Raval Nord estudien mesures legals contra Treball

En un manifest conjunt que han signat entitats i partits polítics a favor del CAP Raval Nord a la capella –BComú i CUP– han exigit al Macba que "desisteixi" en les seves reclamacions

Aturada als centres de salut per reclamar a l’Ajuntament que desencalli el nou CAP Raval Nord

Els treballadors dels CAP de Barcelona aturaran el servei durant 10 minuts al migdia