Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Professionals del CAP Raval Nord estudien mesures legals contra Treball

Els representants de la plataforma CAP Raval Nord digne han enviat un avís aquest matí als partits polítics si el ple de demà no revoca la llicència del Macba per fer ús de la Capella de la Misericòrdia. “Haurem de replantejar-nos si seguim atenent els nostres pacients” en un edifici “obsolet i insegur”, ha remarcat una portaveu del col·lectiu, Nuria Villanueva, en una roda de premsa aquest matí. Fins i tot, valoraran la possibilitat d’empendre mesures legals sobre el paper de la conselleria de Treball per l’estat de l’ambulatori. 

A més, han avisat de noves accions amb més força que les anteriors manifestacions –com la que tenen prevista aquesta tarda a les 19h des de la pròpia capella ocupada–. “Els centres de salut de Barcelona no s’aturaran un quart d’hora”, com van fer ahir, ha avisat Iñaki Garcia, sinó que hi haurà mobilitzacions més contundents, han avisat. “Aquest barri la submissió no l’aguanta bé”, ha resolt. 

En un manifest conjunt que han signat entitats i partits polítics a favor –BComú i CUP– han exigit al Macba que “desisteixi” en les seves reclamacions i han instat els partits a votar tots a favor de la revocació de la cessió de la capella.

Sobre la posició dels partits a un dia de la votació, especialment respecte ERC, que va fer reserva de vot a la comissió de la setmana passada, han insistit en que encara tot està obert. “Estem 50-50”, ha concretat Garcia, “perquè sabem que tenen uns grans debats interns als grups”, en referència als republicans, el PSC, C’s i PDECat. El PP, en canvi, des que no va accedir a veure’s amb els professionals de l’ambulatori, ha quedat obviat de les interpel·lacions del col·lectiu. 

Més notícies

Aturada als centres de salut per reclamar a l’Ajuntament que desencalli el nou CAP Raval Nord

Notícia: Aturada als centres de salut per reclamar a l’Ajuntament que desencalli el nou CAP Raval Nord
Comparteix
Els treballadors dels CAP de Barcelona aturaran el servei durant 10 minuts al migdia
Notícia: Aturada als centres de salut per reclamar a l’Ajuntament que desencalli el nou CAP Raval Nord - Mobile

La consellera de Salut defensa la construcció del CAP Raval Nord al solar destinat al MACBA

Notícia: La consellera de Salut defensa la construcció del CAP Raval Nord al solar destinat al MACBA
Comparteix
Una manifestació veïnal ha reivindicat que l'Ajuntament no cedeixi l'espai al MACBA sinó al CatSalut | El ple municipal en vota el destí aquest divendres
Notícia: La consellera de Salut defensa la construcció del CAP Raval Nord al solar destinat al MACBA - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa