Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aturada als centres de salut per reclamar a l’Ajuntament que desencalli el nou CAP Raval Nord
  • CA

Els treballadors dels CAP de Barcelona faran una aturada de 10 minuts avui en solidaritat amb el CAP Raval Nord per reclamar que se situi a la capella de la Misericòrdia. Avui a les 12 hores els centres no oferiran servei, una acció que se suma a l’ocupació de la Misericòrdia i la presència de membres de la plataforma CAP Raval Nord a les seus de diversos partits. 

[r:1]

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha argumentat que l’aturada serà de 10 minuts “per expressar solidaritat i alhora afectar mínimament el servei en tots els centres”. L’ICS també ha reiterat la “urgència” de la cessió de la Misericòrdia per fer-hi el nou CAP, i han demanat a l’Ajuntament que ofereixi una “solució viable”. El ple d’aquest divendres al consistori podria ser definitiu per trobar una alternativa. 

La plataforma CAP Raval Nord ha detallat en una piulada la informació de les aturades i ha agraït a l’ICS les facilitats per convocar la protesta.

 

Més notícies
Salut veu possible ubicar el CAP Raval Nord a la UB però segueix preferint la Misericòrdia
Notícia: Salut veu possible ubicar el CAP Raval Nord a la UB però segueix preferint la Misericòrdia
Comparteix
L'oposició fa prosperar la proposta d'ERC d'ubicar el CAP Raval Nord al solar que usa la UB com a jaciment en pràctiques, al que s'oposen BComú i PP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa