Cs se suma al PP i reclama a Colau que tregui el llaç groc de l’Ajuntament

Presenta una reclamació a l'alcaldessa de Barcelona

Cs ha presentat una reclamació a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè retiri el llaç groc de la façana de l’Ajuntament. “No pararem de defensar els drets i llibertats de tots els catalans”, ha assegurat la presidenta del grup municipal de Cs, Mari Luz Guilarte, que ha remarcat que el llaç és “un símbol més de l’independentisme”.

El partit taronja, que compta amb quatre representants després que Corbacho abandonés Vallsno descarta cap acció “perquè es tornin a respectar els drets de tots els ciutadans i la neutralitat institucional”. “Exigim a l’alcaldessa que retiri el llaç perquè les institucions ens representen a tots, i s’ha de deixar d’utilitzar el consistori com a aparador de l’independentisme”, ha conclòs. 

El president del grup municipal del PP, Josep Bou, va amenaçar ahir amb presentar un recurs contenciós administratiu si l’alcaldessa no despenja el llaç groc de la façana del consistori. 

Més informació

Comentaris

  Que es fotin la seva arrogancia i el dret de conquesta on els hi capigue... 20/06/2019 6:29 am
  Si per a ells el llaç grog es un símbol més de l'independentisme, per a nosaltres la "rojigualda", es un símbol més de la opressió borbònica, que la treguin també de la nostre vista, per que ens ofèn i es partidista, cap símbol imposat per Espanya, llavors treurem els nostres símbols, no abans.
  Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT 19/06/2019 9:06 pm
  ¿ Per què ADA COLAU PENJA EL LLAÇ GROC ?No digui ufa per els Presos politics por que NO CUELA.Tampoc cuela volgui tenir Contentos als INDEPENDENTISTES en especial a E.R.C. Despres quels roba treu la Alcaldia ¿ AQUI VOL ENGANYAR AMB EL LLAÇ GROC ? ADA COLAU No hagas mas EL RIDICULO Ja saben ERES UNA BONA ACTRIU COMICA Hasta por la radio .ELS COMUNS Sou tan UNIONISTAS CON EL P.S.C. treu el llaç falsa hipocrita I POSA EL PESSEBRE TRADICIONAL PER NADAL BARCELON
  X*2 19/06/2019 7:03 pm
  C ada dia més llaços grocs a tot arreu
  Jo no ho dic 19/06/2019 5:16 pm
  Ho ha dit la TV 4 Ciudadanos són de "psiquiatra"
  d'on no n'hi ha no en raja 19/06/2019 5:07 pm
  i perquè no marxen ells de l'ajuntament, tan demòcrates que diuen ser i no accepten la dignitat d'un poble o és que els nacionalistes españols continuen sense ser demòcrates

Nou comentari