Bou portarà als tribunals el llaç groc de l’Ajuntament si Colau no el retira en una setmana

Amenaça amb presentar un recurs contenciós administratiu si l'alcaldessa no atén la seva exigència

El president del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha amenaçat amb presentar un recurs contenciós administratiu per forçar l’Ajuntament a retirar el llaç groc de la façana del consistori si Colau no el retira en menys d’una setmana. Bou ha justificat l’avís amb la necessitat que el consistori mantingui la “neutralitat política i ideològica”. A més, ha qualificat de “lamentable que una de les primeres mesures de Colau com a alcaldessa hagi estat penjar el llaç groc per donar cobertura als separatistes”.

[r:1]

El regidor popular, que va arribar a afirmar que escalaria la façana de l’Ajuntament per treure el llaç, ha dit que és “necessari” que l’Ajuntament tregui el símbol que demana la llibertat dels presos polítics per evitar “controvèrsies”. “Actualment es vulnera la neutralitat i tampoc ajuda a donar exemple per acabar amb la fractura de la convivència que provoquen aquests símbols separatistes”, ha declarat. 

Bou farà una petició a l’alcaldessa perquè despengi el llaç, col·locat amb el suport de JxCat, ERC i el grup dels comuns, abans d’iniciar la via judicial. Finalment, fa extensiva l’exigència de retirar el llaç a l’Ajuntament a seus de districte, centres cívics i equipaments. També ha considerat que els “funcionaris municipals” han de respectar la neutralitat política, segons recull un comunicat del PP.

Més informació

Comentaris

  paco el chocolatero 18/06/2019 6:20 pm
  sr bou, dediquese a la pasteleria y deje estos temas, no es lo suyo.
  joan 18/06/2019 6:07 pm
  Es un borrego, amb aquest, boicot al seu pa, que el porti a Madriz., es un gran IMPRESENTABLE, i es diu Empresari, de que??
  Baig Empordanes 18/06/2019 4:15 pm
  I si no ho fan ens atemoritzara sense Cava Freixenet per la Verbena de Sant Juan.
  Vicenç Ramoneda 18/06/2019 3:28 pm
  Aquests del 155, saben que significa el llaç groc? Ni s'en avergonyegen de la nula cultura que tenen!

Nou comentari