Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Comuns reparteixen propaganda al carrer de la seva gestió a l’Ajuntament

Retrocedim o avancem? Aquest és el titular de la portada del diari que ha repartit Barcelona en Comú aquest dimecres als carrers de Barcelona, en què ofereix una comparativa entre la Barcelona que Ada Colau es va trobar el 2015, després del mandat de Xavier Trias, i l’actual, vuit anys després. En l’escrit els Comuns asseguren que “el maig de 2015 Barcelona va fer un gir que ha demostrat el que ja sabíem, que som una ciutat valenta i solidària”.

Inventari de vuit anys sense el PSC

El diari està dedicat a fer valdre l’acció del govern d’Ada Colau, tot i que en cap moment es parla del seu soci, el PSC: “Avui Barcelona crea serveis públics que no s’havien fet mai a cap altra ciutat. Inventem noves formes de defensar-nos dels abusos i protegir allò que ens importa. Hem plantat cara a l’especulació per distribuir la riquesa de forma més justa. La nostra ciutat està en obres, transformant-se per frenar l’emergència climàtica i evitar que l’aire que respirem posi en perill la nostra salut”, diu el text.

Els Comuns ofereixen un balanç de dos mandats amb una publicació que, afirmen, “posa llum a polítiques que han contribuït a obrir camí cap a una Barcelona on es visqui millor, una de la qual estiguem orgullosos i orgulloses; i projecta cap a on volem anar”. Aquesta obra de govern l’han estructurat en cinc blocs, que de fet són eixos clau del programa d’Ada Colau: transformació verda -superilles- i transport públic, habitatge, barris, educació, economia i serveis públics.

I un dels missatges que envia a tots els que qüestionen el seu model de Barcelona: “Hi ha qui té una única proposta per a la ciutat: fer marxa enrere. Una marxa enrere que no ens podem permetre. Viure en ciutats que posen en perill la nostra salut i acceleren l’escalfament global no és normal. Avui, Barcelona està immersa en una gran transformació urgent a tots els seus barris”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: aaaa a març 29, 2023 | 12:47
    aaaa març 29, 2023 | 12:47
    us vau trobar una BCN que era l'enveja del mon i ara es una grandissima merda
  2. Icona del comentari de: en fi a març 30, 2023 | 10:36
    en fi març 30, 2023 | 10:36
    quan una accepta els vots d'un feixista, retrocedeix, si és que en algun moment de la seva vida, havia tingut principis, ideals. Però quan una sa poltrona per la pasta, deixa molt clar, quina mena de persona és

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa