Collboni exigeix la reobertura de la comissaria dels Mossos a plaça Catalunya

Alerta que les comissaries més properes estan saturades perquè han de rebre denúncies de fets que ocorren al centre

El candidat socialista, Jaume Collboni, ha exigit la reobertura de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de plaça Catalunya, tancada per obres des del 2017. La comissaria, situada a l’entrada del vestíbul de Renfe que dona a l’hotel Ibis, permetria, segons Collboni, acabar amb l’activitat delictiva de la zona. En aquestes activitats l’alcaldable del PSC inclou el top manta, que ja ha desaparegut de l’intercanviador de plaça Catalunya després del dispositiu permanent de Guàrdia Urbana, Mossos i vigilants de Renfe.

A més, Collboni considera que el metro és un espai en què abunda els delictes com els furts i que “cal dotar la policia de la infraestructura necessària per fer més eficient la seva feina”. El candidat del PSC argumenta també que les llistes d’espera per posar denúncies a les comissaries més properes -Nou de la Rambla i plaça Espanya- són de fins a tres hores. No cita cap font per atribuir la dada. 

L’alcaldable se suma així a la proposta de resolució que va presentar dijous el PSC al Parlament perquè es reobri “immediatament” la comissaria. El grup parlamentari socialista reclama, a més, que es doti la policia autonòmica de “recursos i personal qualificat” per facilitar la tramitació de denúncies. Finalment, aposten per una coordinació entre la seguretat privada del metro, la Guàrdia Urbana i els Mossos per protegir la zona.

Més informació

Nou comentari