Collboni celebra haver reduït la inseguretat a Barcelona

El primer tinent d'alcaldia ha posat en relleu que era un dels compromisos del PSC

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha tret pit per una de les “contribucions” del seu partit, el PSC, al govern municipal. Collboni s’ha vantat d’haver aconseguit que la inseguretat hagi baixat 16 punts a Barcelona. “Vam comprometre’ns a posar fi a la crisi de seguretat que vivia Barcelona i ho estem aconseguint”, ha celebrat a través de Twitter.

Ho ha fet aprofitant la publicació del baròmetre municipal, en el qual ha tret millor nota que l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau. Pel que fa a seguretat, el número dos del govern de coalició entre comuns i socialistes ha ressaltat que la capital catalana ha incorporat un miler d’agents a la Guàrdia Urbana. “Hem acabat també amb les males praxis de l’oci nocturn al Port Olímpic i començat la seva transformació”, ha remarcat.

Respecte de la mobilitat –el trànsit és el segon problema que preocupa més els barcelonis–, ha posat en relleu que “urgeix obrir una reflexió”. Ha admès que és un dels reptes del segle, i ha avisat que no es pot abordar “aïllant Barcelona”. “Durant els pròxims mesos caldrà analitzar i avaluar mesures, ampliar el que funciona i corregir el que no”, ha dit.

Finalment, ha reivindicat els acords “amplis” a què ha arribat l’executiu local, posant d’exemple els pressupostos.

Més informació

Nou comentari