Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau torna a suspendre i ara també l’avança Collboni
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a suspendre en la valoració semestral que els barcelonins fan de la classe política municipal. Segons les dades del Baròmetre Municipal, on tots els regidors han empitjorat la seva nota, Colau ha obtingut un 4,3 i perd sis dècimes respecte a l’anterior enquesta. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, amb un 4,7, li ha fet el sorpasso i ja és el segon polític millor valorat.

El líder d’ERC, Ernest Maragall, repeteix com a únic cap de llista que aprova i treu un 5,2, dues dècimes menys que al juny. La davallada de la nota que els barcelonins posen a Colau ha fet que fins i tot la presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi, la superi després d’obtenir un 4,4. Mariluz Guilarte (Cs) treu un 3,5, Josep Bou (PP) un 3 i Manuel Valls (BxC) és el pitjor valorat amb només un 2,7 de nota mitjana.

Respecte a la intenció de vot, BComú tornaria a guanyar les eleccions amb un 12,2% d’intenció directa de vot, seguits molt a prop d’ERC amb un 12%. El PSC seria el tercer partit amb un 8,3%. El regidor de Presidència, Jordi Martí, ha celebrat que a les pròximes eleccions “arrasaria l’esquerra” i considera que els tres partits “catalitzen el creixent optimisme” que hi ha a la ciutat malgrat la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa