Collboni s’acomiada de Valls agraint-li els vots de la investidura

El primer tinent d'alcaldia li reconeix a Valls la contribució "al debat polític des de l'experiència i una perspectiva netament europeïsta"

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament, Jaume Collboni, ha volgut marcar terreny en el comiat al fins ara regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls. Amb un missatge a les xarxes socials, el company de govern d’Ada Colau ha traslladat el seu “reconeixement” a Valls per haver facilitat l’existència de l’actual executiu municipal amb uns vots decisius.

En un breu comunicat, Collboni ha agraït que l’exprimer ministre francès col·laborés “en la governabilitat de Barcelona, fent possible la investidura i els pressupostos”. De la mateixa manera, li reconeix una contribució “al debat polític des de l’experiència i una perspectiva netament europeïsta”.

D’aquesta manera, Collboni ha tornat a mantenir un perfil allunyat del paper dels seus socis de govern respecte a Manuel Valls. Si als comuns encara els pesa el fet d’haver accedit a l’alcaldia gràcies al líder de Barcelona pel Canvi, al cap de files del PSC no li fa res reconèixer la seva tasca. De fet, en una entrevista del passat maig al programa Cafè d’Idees de La 2, el primer tinent d’alcaldia va apuntar que va arribar a “negociar” amb Valls els vots que Colau necessitava per ser investida. A més, va assegurar que la contrapartida que es va posar sobre la taula va ser que “a Barcelona hi hagués un govern de coalició amb el PSC que no estigués condicionat pel Procés”.

Aquest matí, Manuel Valls ha emès un missatge a les xarxes per formalitzar el seu adéu al consistori barceloní. “Molt honorat d’haver pogut servir Barcelona aquests dos anys i orgullós d’haver frenat l’independentisme. Ha estat també un temps marcat per la pandèmia i he procurat contribuir al consens municipal. Com a ciutadà, seguiré defensant la Barcelona capital catalana, espanyola i europea”, ha expressat.

Comentaris

  Vendetta 31/08/2021 9:03 pm
  Entre fascista ja se sap ames son cacanyols
  tangen67 31/08/2021 9:55 pm
  Joc de rates.
  Joan de l'Ós 31/08/2021 11:04 pm
  Res a dir: "es de bien nacido ser agradecido". El problema és na Colau que ni li ha donat les gràcies d'haver-la fet batllessa i aturat l'independentisme. Causa altament noble per a l'esquerra i, curosament coincident amb les demandes dels poders fàctics de la ciutat, el país i l'Espanya gran. Aquí podem també recordar el refrany que diu que de desagraïdes l'infern n'està ple (o plena o plenis). Esperem trobar-la allà ben aviat (amb el permís del sr. Cuixart)
  666 31/08/2021 11:30 pm
  Entre feixistes tot és armonia .
  Tanto monta monta tanto Valls como Maragall.155 01/09/2021 7:35 am
  Collboni el racista de pakis a euro, es ruc. Maragall el porciolitic franquista ha votat el mateix del Valls, sempre. ERC I VALLS SON EL MATEIX, llepadors del CUL de la CULAU, esquerranisme.155
  borinot 01/09/2021 9:13 am
  cap sorpresa, de feixista a feixista, practicants del franquisme de soca-rel, anticatalans de naixement, per devoció o per cobrament
  ciutada del mon 01/09/2021 9:20 am
  jajaj com cou tarats indepres que la capital de catalunya ,segona ciutat del regne d'espanya,i important capital europea i cosmopolita no siga indepre i no este en mans de 4 paletos amb barretina, tambe dit ou fregit al cap, apa a mamar-la indepres jajaja el pal de la estelada es clar.
  ton c. 01/09/2021 9:20 am
  aquest home ja estaba desprestigiat a França, peró després del joc de tramposos a BCN, em sembla que ho molt clar a França, espero i desitjo que es foti una nata de festa major.
  GAVANENC 01/09/2021 9:30 am
  Es per l'unic que ha servit.....Per res mes. Mai un vot ha estat tant car. Colla de bretols

Nou comentari