Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau, sarcàstica sobre Valls: “El tinc controladíssim”

El programa de TV3 Coolhunters va emetre una entrevista ahir a la nit a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en què se centraven la majoria de preguntes en el Nadal. La majoria d’elles anaven acompanyades d’un to irònic i humorístic, que caracteritza el programa, i una va esmentar el regidor de Barcelona pel Canvi Manuel Valls, que va donar els vots a la investidura a Colau per evitar que Ernest Maragall esdevingués alcalde de la ciutat.

Preguntada sobre si hi havia risc que Valls deportés els Reis d’Orient en arribar a Barcelona per mar, com fan cada any, l’alcaldessa va respondre que no, que estava tot controlat. “Tens a Valls controlat?”, li repreguntava l’entrevistador de Coolhunters. “Sí, sí, sí, controladíssim”, responia ella. L’ex primer ministre francès va ser criticat per expulsar membres de la comunitat gitana quan era ministre de l’Interior del país veí.

Respecte del pessebre de la plaça Sant Jaume, que cada any genera polèmica i que enguany no s’ha col·locat per evitar aglomeracions, Colau va defensar que visitar-lo és un dels “esports” dels barcelonins al Nadal, juntament amb la cavalcada.

Sobre quina opció triant celebrar a casa, ha dit que fan de tot: el Tió, el Pare Noel i els Reis d’Orient. De tota manera, ha admès que prefereix els Reis d’Orient per davant del Pare Noel perquè des de petita és el que ha celebrat a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa