L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que en aquests moments està “compromesa” amb la seva feina al capdavant de la capital catalana i que no té intenció ni d’optar a succeir Pablo Iglesias a Podemos ni de disputar el lideratge de Jèssica Albiach al comuns. En una entrevista a RAC1, Colau tampoc ha volgut parlar de presentar-se a la reelecció a les pròximes municipals.

“D’aquí al 2023 queden dos anys de molta feina”, ha dit Colau. “Estic compromesa amb Barcelona i amb el projecte de transformació que vam iniciar i que ha de consolidar la feina d’aquests dos mandats”. Fa mig any, l’alcaldessa va assegurar que no descartava un tercer mandat si Barcelona Comú li feia confiança: “Si fes falta, estaré disponible”, va dir llavors. En aquesta ocasió ha estat més prudent i no ha volgut avançar esdeveniments.

Consolidar projectes

L’alcaldessa de Barcelona ha insistit que ara mateix només té al cap consolidar els projectes engegats el 2015, sobretot en matèria d’habitatge, mobilitat i urbanisme. Colau ha explicat que, malgrat la tensió i les amenaces rebudes, en “cap moment” se li ha passat pel cap plegar, però sí que ha reclamat un canvi a l’hora de fer política perquè “a les xarxes socials s’ha normalitzat l’insult i l’amenaça i cal posar-hi fre”. 

Colau sí que ha estat més clara a l’hora de parlar de l’espai dels comuns a l’estat espanyol i a Catalunya. Ha reconegut que cal “una reflexió col·lectiva” per analitzar la situació actual del moviment sorgit del 15-M, però s’ha mostrat tranquil·la perquè “hi ha lideratges molt potents” tant a Podemos –amb menció especial a Yolanda Díaz– com a Catalunya En Comú –en referència a Jèssica Albiach– que garanteixen el futur de l’espai polític “a l’esquerra del PSOE”.

Comentaris

    amb comu no podem Maig 12, 2021 | 12:19
    i és clar que es tornarà a presentar, com va dir ella per la seguretat econòmica dels seus fills ... ai el poder consolidar projectes, la frau kolau, va dona va, ella només pot consolidar el manteniment dels vots grauïts del feixista manuels vals, i mantenir la seva poltrona, ah i com no anar destruint la ciutat mica en mica, el deute de la mateixa i com no anar afavorint els seus amiguets i entitats i aquí qui a normalitzat l'insult a estat ella mateixa, dir que ella és política és un gran insult, i és faltar el respecte als barcelonins, per ja no dir a ella mateixa enterrar els seus principis (si és que en va tenir), pactant amb un feixista i de retruc amb els fons voltors, tot per mantenir la poltrona i els sou, i no respectar la voluntat dels electors
    Colau & Co: Acceptem visa, euros i tota classe de cash. Money money money. Maig 12, 2021 | 15:40
    El que està clar és que la ciutat de Barcelona cada dia fa més fàstic i cada dia és menys líder en res excepte en delinqüència, brutícia i prostitució. Però això és el que els barcelonins han votat, oi? Doncs bon profit.

Nou comentari