Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau critica els aldarulls però assegura que els causa una minoria
  • CA

Exercici d’equidistància suprem de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, aquest dimecres al matí en parlar dels aldarulls d’ahir a la nit al centre de Barcelona, iniciats després de la concentració convocada per Òmnium Cultural contra la sentència de l’1-O. 

En una entrevista a RAC1, Colau ha condemnat els aldarulls alhora que ha dit que no es poden fer servir per criminalitzar les protestes i al mateix temps ha criticat el conseller d’Interior, Miquel Buch, i ha reclamat “algú que tingui les idees clares” al departament.

“Al conseller Buch l’hem trobat a faltar tots els últims dies. Des de la lleialtat institucional, aquests últims dies hi havia diferents veus en el Govern i algunes contradictòries, i això és l’últim que necessitem. Necessitem algú a Interior que tingui les idees clares, que respongui les preguntes i que la institució doni les respostes que hagi de donar”, ha dit l’alcaldessa.

Segons ella, els aldarulls han sigut causats per “una minoria”. “No hem de criminalitzar una protesta, tot i que alguns ho intentin fer ara”, ha afegit.

Tampoc s’ha acabat de decidir a l’hora d’avaluar si els causants dels aldarulls ho fan de manera premeditada o o o no. “Hi va haver un grup de gent diversa que va provocar aldarulls de forma reiterada. Alguns potser ho van fer de manera improvisada, però altres venien amb líquids inflamables per provocar incendis, i això no s’improvisa”, ha resumit.

Més notícies
Colau i Collboni criden a la calma i condemnen els aldarulls
Notícia: Colau i Collboni criden a la calma i condemnen els aldarulls
Comparteix
Demanen a la resta d'institucions una posició unànime de rebuig a la violència
Barricada de foc a prop de la delegació del govern espanyol / D.C.
Barcelona, la rosa de foc contra la sentència de l’1-O
Notícia: Barcelona, la rosa de foc contra la sentència de l’1-O
Comparteix
La seguda pacífica amb espelmes s'ha escalfat ràpidament: barricades de foc, llançament d'ampolles i càrregues amb bales de goma i projectils de foam
Calvet rebutja la violència “d’uns pocs” i diu que Interior investigarà si els Mossos s’han excedit
Notícia: Calvet rebutja la violència “d’uns pocs” i diu que Interior investigarà si els Mossos s’han excedit
Comparteix
El conseller de Territori i Sostenibilitat demana que no es deixi que cap grup violent “perverteixi” les manifestacions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa