Calvet rebutja la violència “d’uns pocs” i diu que Interior investigarà si els Mossos s’han excedit

El conseller de Territori i Sostenibilitat demana que no es deixi que cap grup violent “perverteixi” les manifestacions

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha rebutjat “la violència d’uns pocs” després dels aldarulls que es van produir a Barcelona i alrres ciutats catalanes en les manifestacions per protestar per la sentència del procés de dimarts al vespre.

[r:1]

Des de Tarragona, on aquest dimecres al matí ha participat en l’arrencada de la Marxa per la Llibertat, el conseller ha apuntat que les accions violentes van ser “d’uns grups decidits a rebentar la voluntat pacífica d’un poble de protestar per unes sentències injustes”. Sobre les càrregues policials, Calvet ha assegurat que Interior “investigarà i depurarà qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol mala praxi dels cossos policials”. Ho ha dit una hora i escaig abans que el conseller d’Interior, Miquel Buch, comparegui per fer una declaració institucional en què no admetrà preguntes.

Calvet també ha demanat continuar amb determinació les protestes per la sentència de manera pacífica. “No hem de deixar que aquesta voluntat de protestar acabi sent un problema d’ordre públic”, ha indicat.

Més informació

Comentaris

    David 16/10/2019 10:41 am
    Una puta merda investigaran. Falsos! Col.laboracionistes !! Politicatxos de merda.

Nou comentari