Calvet rebutja la violència “d’uns pocs” i diu que Interior investigarà si els Mossos s’han excedit

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha rebutjat “la violència d’uns pocs” després dels aldarulls que es van produir a Barcelona i alrres ciutats catalanes en les manifestacions per protestar per la sentència del procés de dimarts al vespre.

[r:1]

Des de Tarragona, on aquest dimecres al matí ha participat en l’arrencada de la Marxa per la Llibertat, el conseller ha apuntat que les accions violentes van ser “d’uns grups decidits a rebentar la voluntat pacífica d’un poble de protestar per unes sentències injustes”. Sobre les càrregues policials, Calvet ha assegurat que Interior “investigarà i depurarà qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol mala praxi dels cossos policials”. Ho ha dit una hora i escaig abans que el conseller d’Interior, Miquel Buch, comparegui per fer una declaració institucional en què no admetrà preguntes.

Calvet també ha demanat continuar amb determinació les protestes per la sentència de manera pacífica. “No hem de deixar que aquesta voluntat de protestar acabi sent un problema d’ordre públic”, ha indicat.

Comentaris

    David Octubre 16, 2019 | 10:41
    Una puta merda investigaran. Falsos! Col.laboracionistes !! Politicatxos de merda.

Nou comentari

Més notícies
Barricada de foc a prop de la delegació del govern espanyol / D.C.

Barcelona, la rosa de foc contra la sentència de l’1-O

La seguda pacífica amb espelmes s'ha escalfat ràpidament: barricades de foc, llançament d'ampolles i càrregues amb bales de goma i projectils de foam

La nit d’aldarulls deixa 74 ferits, 6 detinguts i 250 contenidors cremats a Barcelona

La jornada ha començat amb talls de trànsit i restes de barricades cremades l'endemà de la segona nit de protesta contra la sentència de l'1-O

Colau i Collboni criden a la calma i condemnen els aldarulls

Demanen a la resta d'institucions una posició unànime de rebuig a la violència