Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ciutadans humilia Eva Parera per “anar-se’n amb el PP”

La mà dreta de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, ha sortit esbroncada d’una proposició que havia presentat a la comissió de presidència sobre el compliment del codi ètic municipal arran de la recent reprovació a Gala Pin. Tot i que els altres 6 partits del ple han votat a favor de la moció, al torn d’intervencions JxCat i sobretot Ciutadans han aprofitat per burxar Parera per haver anat de número 3 a la llista del PP a les eleccions catalanes. Paco Sierra (Cs) li ha dedicat un humiliant i rotund escarni.

“Una cosa és l’ètica, una altra és l’estètica i una altra que és la desvergonya absoluta!”, li ha etzibat el regidor del partit taronja. Li ha recordat que havia “defensat el dret a decidir al Senat” amb CiU i va formar part de l’escissió Units per Avançar, que segons Sierra va deixar per falta de perspectives personals: “Va anar-se’n perquè van posar a Batlle i no a vostè a la llista del PSC”, l’ha acusada.

Les paraules més dures, però, han estat per l’etapa en què van compartir llista a la coalició de Ciutadans i Manuel Valls a les eleccions municipals de 2019: “Va venir a Ciutadans, per molt que hagin muntat una estructura i diguin que és un partit, Barcelona pel Canvi no ho és”. “Ara parla malament de Ciutadans i ha acabat al Partit Popular… Ja està bé!!”, ha exclamat. “Cada cop que nombri el nostre partit renti’s la boca, si us plau”, ha rematat.

Jordi Martí Galbis (JxCat) també havia posat en dubte la situació actual de la regidora: “No sabem si és gaire ètic que vostè compagini l’acta de diputada del PP amb l’acta de regidora d’un partit diferent”. Josep Bou (PP), que no ha amagat el seu disgust pel fitxatge de Parera sense ser consultat abans, ha declinat pronunciar-se aquest dimecres. “Només faltaria que ara parlés jo també!”, ha dit entre riures.

Per l’ordre del torn d’intervencions, Parera li ha pogut replicar a JxCat però no li han quedat minuts per respondre a Ciutadans. “Vostè entén perfectament el que és anar d’independent en una llista electoral, no li veig major problema”, ha respost a Jordi Martí Galbis. “En tot cas, no ha de patir perquè serem al grup mixt del Parlament i per tant seré una diputada no adscrita”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa