Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Casado (PP) reclama poder anar per Barcelona “sense que t’apunyalin pel carrer”

El president del PP, Pablo Casado, s’ha referit aquest diumenge a l’empitjorament de la seguretat ciutadana a l’Estat espanyol i ha reclamat poder anar per Barcelona “sense que t’apunyalin pel carrer”. “I sense una alcaldessa que no faci res per evitar-ho. Tan senzill com això”, ha reblat Casado en un acte a Àvila que ha significat l’inici del ‘curs polític’ pel PP.

En paral·lel, el líder popular ha denunciat “l’amenaça hipòcrita” del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, en demanar suport als populars –amb l’abstenció a la investidura– per no pactar amb els independentistes. “No va mai al fons i diu que no pacta amb aquests senyors perquè és dolent. Si fos així no hauria pactat ni a la Diputació de Barcelona ni a ajuntaments com Badalona o Castelldefels”, ha criticat Casado. “És, per tant, pura utilitat electoral per no tancar un acord que li costi massa ministeris”, ha apuntat el líder del PP.

Més notícies

Colau reapareix en un vídeo i carrega contra la “campanya d’alarmisme” sobre la inseguretat

Notícia: Colau reapareix en un vídeo i carrega contra la “campanya d’alarmisme” sobre la inseguretat
Comparteix
L'alcaldessa acusa al conseller Miquel Buch d'esperar a després de les eleccions municipals per desencallar l'increment de Mossos
Notícia: Colau reapareix en un vídeo i carrega contra la “campanya d’alarmisme” sobre la inseguretat - Mobile

Els Mossos alerten del “rumor fals” sobre l’efecte de la inseguretat en les empreses de repartiment

Notícia: Els Mossos alerten del “rumor fals” sobre l’efecte de la inseguretat en les empreses de repartiment
Comparteix
Neguen la informació que assegura que companyies com Amazon no reparteixen a algunes zones de la ciutat
Notícia: Els Mossos alerten del “rumor fals” sobre l’efecte de la inseguretat en les empreses de repartiment - Mobile

Tanca Salvalona, la plataforma contra la inseguretat impulsada per taxistes

Notícia: Tanca Salvalona, la plataforma contra la inseguretat impulsada per taxistes
Comparteix
L'organització ciutadana obre "un parèntesi" i es queda "en stand-bye" per "deixar que les administracions segueixin treballant"
Notícia: Tanca Salvalona, la plataforma contra la inseguretat impulsada per taxistes - Mobile

Tres causes i dues conseqüències del pic d’inseguretat a Barcelona

Notícia: Tres causes i dues conseqüències del pic d’inseguretat a Barcelona
Comparteix
Tres experts en seguretat descarten que la capital catalana sigui insegura i donen les causes de l'augment de fets delictius
Notícia: Tres causes i dues conseqüències del pic d’inseguretat a Barcelona - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Comasobirana a setembre 01, 2019 | 17:13
    Jordi Comasobirana setembre 01, 2019 | 17:13
    Hahaha, té més punts de ser sodomitzat que de ser apunyalat!!
  2. Icona del comentari de: Carles a setembre 01, 2019 | 18:11
    Carles setembre 01, 2019 | 18:11
    Els del partit podrit no cal que vinguin a Barcelona que corren el risc i ademès no els volem .
  3. Icona del comentari de: El partit del monodiputat reclama a setembre 01, 2019 | 18:39
    El partit del monodiputat reclama setembre 01, 2019 | 18:39
    1) No hi ha de venir a fer res a Barcelona, 2) les clavegueres de l'estat estan treballant de valent des de fa temps, anys, per fer una BCN insegura, poc atractiva i ciutat de segona o tercera. Hi té res a veure el senyoret o només s'apunta a la campanya per enviar més piolins?
  4. Icona del comentari de: Serret a setembre 01, 2019 | 19:05
    Serret setembre 01, 2019 | 19:05
    Tranquilo casado que entre persones del matéis taranna, no es fan mal
  5. Icona del comentari de: Àngel Drach a setembre 01, 2019 | 19:20
    Àngel Drach setembre 01, 2019 | 19:20
    Han apunyalat en Casado? Qui ha estat, en Bou?.
  6. Icona del comentari de: Enfadat a setembre 01, 2019 | 19:31
    Enfadat setembre 01, 2019 | 19:31
    Com es pot ser més miserable, populista i cínic
  7. Icona del comentari de: valeri a setembre 01, 2019 | 19:50
    valeri setembre 01, 2019 | 19:50
    Aquesta es la foto de dos fracassats.
  8. Icona del comentari de: Fat Boy a setembre 01, 2019 | 20:27
    Fat Boy setembre 01, 2019 | 20:27
    ...ni que les forces d'ocupacio et buidin un ull.
  9. Icona del comentari de: Enric a setembre 01, 2019 | 21:22
    Enric setembre 01, 2019 | 21:22
    Pues ojo en Madrid
  10. Icona del comentari de: Maria a setembre 01, 2019 | 21:48
    Maria setembre 01, 2019 | 21:48
    Quin polític més mediocre!
  11. Icona del comentari de: El noi del sucre a setembre 01, 2019 | 23:32
    El noi del sucre setembre 01, 2019 | 23:32
    No tinguis por home, que tens a RamBOU al costat.
  12. Icona del comentari de: Tonet a setembre 02, 2019 | 09:12
    Tonet setembre 02, 2019 | 09:12
    És un mentider compulsiu
  13. Icona del comentari de: Josep Sierra Roca a setembre 02, 2019 | 10:47
    Josep Sierra Roca setembre 02, 2019 | 10:47
    Casado, un gran provocador... com desitja que hi hagi violència a Catalunya!!
  14. Icona del comentari de: Joan de Canyamars a setembre 02, 2019 | 13:59
    Joan de Canyamars setembre 02, 2019 | 13:59
    COM ES POT SER TANT DE TAN BAIXA MORALITAT PER DIR MENTIDES COM AQUESTA? Això és com pensa que els catalans es donaran per la pell i seran sotmesos atiant a la gent de Castella? Cada vegada que això del PP fa aquesta mena de barbaritats hi ha mes gent a Catalunya que es referma en la voluntat democràtica i pacifica de independitza-nos.
  15. Icona del comentari de: Josep a setembre 04, 2019 | 11:41
    Josep setembre 04, 2019 | 11:41
    ¿Com es pot ser tan fals, mediocre i anticaralanista sense cap conseqüència? Estem rodejats de polítics sense capacitat de solventar els problemes però estem fins a dalt de polítics, medis de comunicació i corruptes de tit tipus que només fan que crear i augmentar els problemes
  16. Icona del comentari de: Josep a setembre 04, 2019 | 11:47
    Josep setembre 04, 2019 | 11:47
    Com es pot ser tan fals, mediocre i anticaralanista sense patir cap conseqüència? Estem plens de polítics, medis i corruptes de tot tipus que en lloc de solucionar els problemes només fan que crear-ne de nous i empitjorar els pendents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa