Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos alerten del “rumor fals” sobre l’efecte de la inseguretat en les empreses de repartiment

Els Mossos d’Esquadra han sortit al pas de les informacions sobre el suposat retall del servei d’empreses de repartiment a algunes zones de Barcelona per la inseguretat. Una notícia publicada a Crónica Global informava sobre les indicacions d’Amazon, Seur i MRW als seus treballadors de no repartir a certes parts de la capital catalana per la inseguretat.

La policia catalana ha publicat un vídeo en què demana no difondre la informació perquè és falsa. “Les empreses de missatgeria reparteixen paquets amb normalitat a tot Barcelona. No comparteixis rumors falsos”, alerten els Mossos. De fet, representants de les tres empreses han desmentit la informació. 

En el vídeo, els Mossos recorden que cada dia hi ha aproximadament 1.500 fets delictius. “No creus que ja passen prou coses”, pregunten. “No difonguis rumors falsos. No ajuden ningú”. 

La informació ha arribat fins al Congrés dels Diputats, on la diputada del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha presentat una proposició no de llei basant-se en el rumor. La diputada popular sol·licita en la proposició més policia espanyola a Barcelona argumentant que empreses de repartiment no van a certes zones de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa