Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou diu que va passar “un fet molt gros” abans de l’incendi del cotxe

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, està diposat a treure suc de l’incident amb el seu vehicle. Aquest dissabte, el regidor de l’Ajuntament va aasegurar que li havien cremat el cotxe i va suggerir que es tractava d’un atac deliberat. Una tesi que manté dos dies després malgrat que el Mossos d’Esquadra hagin desmentit que es tractés d’un suposat atemptat premeditat i han conclós que l’incendi es va produir de forma accidental. De fet, la Guàrdia Urbana va practicar una inspecció preliminar de l’automòbil calcinat poc després del sinistre i va avançar que la hipòtesi més probable és que la causa fos una possible avaria mecànica fortuïta.

Estat en què va quedar el cotxe del regidor del PP Josep Bou, després de patir un incendi / Cedida
Estat en què va quedar el cotxe del regidor del PP Josep Bou, després de patir un incendi / Cedida

Hores després, el PP de Barcelona emetia un comunicat en què es resisteix a admetre que el cotxe s’incendiés de forma casual i rebaixa el resultat de les indagacions policials.De fet, Bou portarà a la Fiscalia “les amenaces rebudes i el fet succeït”, en referència a les destrosses que han deixat inservible el cotxe.

Però el regidor del PP ha volgut allargar encara més el cas, i en declaracions a Betevé, ha assegurat que té informació que demostraria que es tractaria d’un fet provocat: “És molt gros el que va passar abans de l’incendi en aquell cotxe, per això vull que es mirin el cotxe, perquè sé qiuè va passar”, ha deixat anar. Ara bé, Josep Bou tot no ha volgut detallar de què es tracta. Tot plegat, diu, segons li va explicar el conductor que es va fer càrrec del vehicle mentre ell estava en un acte del partit al barri del Carmel.

Bou ha insistit que creu que l’incendi va ser “una cosa buscada” perquè el seu era “un cotxe molt assenyalat”. Segons ha explicat, abans del foc ja havia estat vandalitzat en diverses ocasions amb vidres trencats o rodes punxades. Per tot això, Bou posa en dubte que els Mossos apuntin a una avaria mecànica i reclama un informe policial per esclarir les causes del foc.

El vehicle cremat, un Mercedes Classe S, havia passat una revisió mecànica el dia abans, i el cotxe “anava més fi que mai”, ha precisat el regidor a Betevé. “Hi ha moltes coses que no són normals”. Hores abans del foc, Bou va publicar la captura d’un tuit d’un usuari que li deia que anés en compte amb el vehicle: “I el dia després el cotxe crema… et fa mal pensar”.

Colau espera una disculpa

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha apressat al president del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament, Josep Bou, que “rectifiqui i demani disculpes” per haver assegurat que li havien cremat el cotxe. Colau ha alliçonat Bou postulant que “un càrrec públic no hauria de generar falses alarmes”. L’alcaldessa ha considerat que Bou “no hauria d’atacar de forma tan irresponsable la reputació de la ciutat amb insinuacions”. Colau ha precisat que havia pregat a Bou en privat que esmenés les seves afirmacions sobre el cas del cotxe abans de demanar-li-ho en públic.

Nou comentari

Comparteix