El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha insinuat que es va contagiar de la Covid per visitar okupes. En una entrevista al Cafè d’Idees de la2, Bou ha explicat que fa uns mesos va agafar la Covid, però que s’ho va prendre com a part de la seva feina de regidor. “Havia de passar-la, perquè he estat a tot arreu entre Ciutat Meridiana, Torre Baró, que són gent estupenda, i amb okupes a Ciutat Vella”.

“Ho assumeixo tot, fins i tot la meva mort”, ha dit el regidor popular. Preguntat per què no s’havia vacunat si per franja d’edat li hauria tocat a principis d’any, Bou ha assegurat que quan va començar la campanya de vacunació “no hi havia dosis per a tothom” i que va decidir esperar que tots els seus treballadors haguessin pogut vacunar-se per fer-ho ell. “Són conseller de cementiris i he vist moltes caixes apilades, moltes”, ha dit en referència als estralls de la pandèmia.

Bou és propietari d’una cadena de forns de pà amb diversos establiments per tot Catalunya i té una vuitantena de treballadors. “Quan la directora general em va trucar i em va dir que tothom estava vacunat, vaig demanar cita i l’endemà vaig agafar febre”, ha reconegut. Va donar positiu i va estar deu dies a casa, però després va haver d’esperar fins al novembre per rebre la primera dosi i té ho d’aquí a una setmana per rebre la segona.

Futur incert

Sobre el seu futur a l’Ajuntament, Josep Bou ha assegurat que ell treballa per tornar a ser el candidat del PP, però que no hi ha res decidit. “No ho sap ningú”, ha dit. Bou ha explicat que s’està “deixant la pell” per portar el seu missatge a tots els racons de la ciutat i que hi ha dies que fa fins a quatre o cinc actes. El que sí ha demanat a la direcció del partit és que si no el volen com a candidat ho diguin tan aviat com sigui possible. “Seria un error no dir-ho aviat”. Passi el que passi, Bou ha descartat anar a les llistes de Vox, tot i que reconeix que l’han sondejat. 

Comentaris

  li portaran carbó Desembre 17, 2021 | 11:01
  aquest jose buey i villano, està molt tocat del bolet. És una molt mala persona
  Tururut-ginjola Desembre 17, 2021 | 18:41
  es una redundància el primer "okupa" en un país que no li correspon es ell i els seus camarades polítics
  uff Desembre 17, 2021 | 19:52
  Encara compreu pa a casa d'aquest imprestable, com és?
  Lluís Pasteur. Desembre 18, 2021 | 08:36
  Aquest el que deu tenir es la Perineumonia bovina, que es de declaració obligatòria.

Nou comentari