Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall carrega contra Colau i Collboni pels botellots: “Han renunciat a governar”
  • CA

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha carregat contra Ada Colau i Jaume Collboni pel “descontrol” que hi va haver a la ciutat durant les festes de la Mercè. “Han renunciat a governar”, ha dit en una entrevista al programa Cafè d’Idees de La2. “Era una situació anunciada, vam proposar al govern municipal una bateria de mesures abans de la festa major i no les van voler abordar”, ha dit.

“Hi ha una qüestió d’autoritat i aquest govern ha renunciat a governar“, ha insistit. “Hi ha una situació de descontrol i s’obvien responsabilitats en matèria de seguretat que la Carta de Barcelona atorga a l’Ajuntament”. D’aquesta manera, els republicans tornen a marcar distància amb el govern municipal i mantenen la seva aposta per fer una oposició dura aquesta segona meitat de mandat per intentar allunyar-se de la imatge de soci preferent de comuns i socialistes de cara a preparar les eleccions municipals del 2023, on ERC aspira a tornar a ser primera força i, aquesta vegada sí, aconseguir l’alcaldia.

Tard i malament

A més, Maragall ha tornat a criticar Jaume Collboni per anunciar més mà dura contra la venda d’alcohol a menors o fora d’hores després de tombar la setmana passada una bateria de propostes dels republicans que anava en la mateixa direcció. “Ara escoltem com algunes d’aquestes [mesures] les adopten com a pròpies”, ha lamentat el regidor, que considera que només s’ha abordat el problema dels botellots quan ja era massa tard.

Collboni va anunciar aquest dimarts que l’Ajuntament de Barcelona incrementarà la pressió sobre les botigues de conveniència i va amenaçar de tancar aquells comerços que no compleixin amb la normativa que regula la venda d’alcohol. Respecte al debat sobre el model d’oci nocturn que hi ha Barcelona, Maragall ha apostat per “definir accions concretes” que permetin una transició a mitjà i llarg termini i que evitin que es repeteixin “situacions com les que hem viscut”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Collboni es frega les mans a setembre 29, 2021 | 10:57
    Collboni es frega les mans setembre 29, 2021 | 10:57
    Collboni no fa res, deixa Colau per tonta i espera que donant-li llibertat d'acció, com que fa tantes bajanades, s'ensorrerà soleta i els socialistes en seran els hereus.
  2. Icona del comentari de: Lluis Perez a setembre 29, 2021 | 16:08
    Lluis Perez setembre 29, 2021 | 16:08
    Maragall,la chacha de la Colau, ara que diu, la vieja durmiente? ERC ES KOLAU, ES MARAGALL, ES COLLBONI, ES VALLS. Maragall ha votat el 90% igual 1ue el republicà Valls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa