BComú s’emporta un revés inesperat amb una enquesta sobre l’Hermitage

El perfil del partit a Twitter volia mostrar rebuig ciutadà al museu i ha rebut la resposta contrària

Els comuns s’han endut revés inesperat amb una enquesta sobre el futur del Museu Hermitage a la Barceloneta. En ple debat sobre el controvertit projecte, que a hores d’ara està aturat després de la negativa de l’Ajuntament a signar el conveni preceptiu amb el Port de Barcelona, el partit de l’alcaldessa Ada Colau ha fet una enquesta al seu perfil oficial de Twitter per conèixer l’opinió dels seus seguidors.

Els comuns han plantejat l’enquesta com una dicotomia entre l’Hermitage –que defineixen com “ una franquícia que repeteix la fórmula fracassada del “pelotazo” urbanístic i turisme massiu– i un centre d’innovació i tecnologia –“una oportunitat de crear llocs de feina estables, que diversifiquin l’economia de la ciutat”–, obviant que els dos projectes podrien tenir cabuda en espais diferents de la ciutat.

Tot i això, els resultats de l’enquesta, amb més de 30.500 respostes, mostren un clar suport a l’Hermitage amb un 75,4% dels vots, mentre que el centre d’innovació només ha aconseguit un 24,6% dels suports.

Comentaris

    Josep Borbonet 02/06/2021 3:48 pm
    sort que a Sra. Colau li queda poc temps
    Català 02/06/2021 12:13 pm
    Colau & co. volen que aquest museu vagi a Madrid.

Nou comentari