Batlle admet la “crisi de seguretat” però diu que “les coses s’estan fent bé”

El tinent de Prevenció i Seguretat fa una crida a la calma

El tinent de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament, Albert Batlle, ha admès aquest dimecres que Barcelona pateix ”una crisi de seguretat” amb un augment del 9% dels fets delictius que han fet créixer la sensació ”d’inseguretat” entre la ciutadania. Batlle però, ha volgut fer una crida a la calma i ha destacat que els delictes contra les persones, els més greus, han disminuït un 1,27% el primer semestre respecte el mateix període de l’any passat i ha destacat l’augment de l’activitat policial i les accions per revertir la ”insuficiència” de presència policial com a solucions en marxa.

Batlle ha posat d’exemple que ”les coses s’estan fent bé” l’operatiu conjunt d’aquest dimecres contra quatre narcopisos, un fenomen que ha assegurat que ja és ”residual”.

[r:1]

La compareixença del tinent d’alcalde ha arribat després que en els últims cinc dies hi hagi hagut cinc apunyalaments a la ciutat. 

Més informació

Comentaris

    Rocacorba 14/08/2019 11:34 pm
    Deu m'en guard, que el govern del Cap i Casal de CATALUNYA, fos de Convergencia, La Crida. E.Rde C. JuntpelSi, Pedcat, ect. Simplement que fos un consistori català. No deixaria de parlar-ne tot el sant dia, setmanes, mesos,. ect. i ell anar xerran i cobrant. Vaia fantasma !

Nou comentari