Artadi acusa Colau de sectària per dir que mai pactaria amb JxCat

La presidenta del grup municipal i candidata el 14F li recorda que governen junts a l'AMB

La presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi, ha contestat a la negativa de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després de ser preguntada sobre la possibilitat d’un pacte comuns-ERC-JxCat a la Generalitat. Artadi, que va a les llistes de JxCat a les eleccions al Parlament del 14 de febrer, ha criticat que Colau hagi “menyspreat” el seu partit, “afirmant sectàriament que mai pactaria” amb ells. “Oblidant que compartim govern a l’Àrea Metropolitana”, ha afegit Artadi.

Artadi ha respost, així, a la intervenció de la líder de l’executiu local a L’Alcaldessa respon, organitzat pel Col·legi de Periodistes. Ha criticat que s’hagi “ventilat” l’acte amb un discurs “autocomplaent i propagandístic”. En la mateixa línia, ha expressat que Colau “evita responsabilitzar-se de la gestió municipal”, culpant “de tot als altres”. “Colau no reconeix cap error”, ha lamentat.

A més, ha remarcat les “incoherències” en temes com el turisme. Així, ha ressaltat que després de dir que vol “potenciar el turisme”, Colau “es carrega” el projecte de l’Hermitage. “I totes les acusacions, menyspreus i deslleialtats que demostra contínuament amb el Govern de la Generalitat, es tornen disculpes, justificacions i lloances al govern de l’Estat”, ha conclòs.

Finalment, ha recordat els vots de Manuel Valls que Colau va rebre per ser investida alcaldessa: “Sap qui la va fer alcaldessa i no els defrauda”.

Més informació

Nou comentari