La presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi, ha contestat a la negativa de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després de ser preguntada sobre la possibilitat d’un pacte comuns-ERC-JxCat a la Generalitat. Artadi, que va a les llistes de JxCat a les eleccions al Parlament del 14 de febrer, ha criticat que Colau hagi “menyspreat” el seu partit, “afirmant sectàriament que mai pactaria” amb ells. “Oblidant que compartim govern a l’Àrea Metropolitana”, ha afegit Artadi.

Artadi ha respost, així, a la intervenció de la líder de l’executiu local a L’Alcaldessa respon, organitzat pel Col·legi de Periodistes. Ha criticat que s’hagi “ventilat” l’acte amb un discurs “autocomplaent i propagandístic”. En la mateixa línia, ha expressat que Colau “evita responsabilitzar-se de la gestió municipal”, culpant “de tot als altres”. “Colau no reconeix cap error”, ha lamentat.

A més, ha remarcat les “incoherències” en temes com el turisme. Així, ha ressaltat que després de dir que vol “potenciar el turisme”, Colau “es carrega” el projecte de l’Hermitage. “I totes les acusacions, menyspreus i deslleialtats que demostra contínuament amb el Govern de la Generalitat, es tornen disculpes, justificacions i lloances al govern de l’Estat”, ha conclòs.

Finalment, ha recordat els vots de Manuel Valls que Colau va rebre per ser investida alcaldessa: “Sap qui la va fer alcaldessa i no els defrauda”.

Més notícies
Ada Colau a l'acte 'L'alcaldessa respon' 2021 / Col·legi de Periodistes

Colau descarta un pacte ERC-Comuns-JxCat a la Generalitat

Notícia: Colau descarta un pacte ERC-Comuns-JxCat a la Generalitat
Comparteix
L'alcaldessa admet que els blocs de formigó a les terrasses són "lletjos" i promet a retirar-los aquest any
Notícia: Colau descarta un pacte ERC-Comuns-JxCat a la Generalitat - Mobile
Torrent de Lligalbé, al barri del Baix Guinardó / Google Street View

JxCat demana a Colau comprar un solar en venda al Guinardó

Notícia: JxCat demana a Colau comprar un solar en venda al Guinardó
Comparteix
Demana replantejar el pla urbanístic del Torrent de Lligalbé perquè els pisos nous no tapis la llum als vells
Notícia: JxCat demana a Colau comprar un solar en venda al Guinardó - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa