Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi a Colau sobre la regulació del lloguer: “El teu soci de govern bloqueja la llei”
  • CA

La llei de regulació del lloguer que promou el Parlament de Catalunya està marcant l’agenda de la política municipal. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, vol aprofitar la tramitació del text a la cambra catalana per erosionar Junts per Catalunya, que va presentar esmenes al document pactat amb entitats com el Sindicat de Llogateres. La presidenta del grup municipal de Junts i diputada al Parlament, Elsa Artadi, ha contestat a Colau recordant-li que el PSC, soci de govern dels comuns, s’oposa a la llei.

“Parla amb el teu soci de govern, el PSC, que bloqueja la llei sencera”, li ha respost a través de Twitter. L’enfrontament ha estat motivat per unes declaracions de l’alcaldessa ahir al vespre en una entrevista al Bàsics de Betevé, en què va insinuar que Junts es va deixar influir pel sector immobiliari per acabar presentant esmenes a la llei.

La resposta d’Artadi ha anat més enllà i ha recordat el paper del govern estatal, presidit pel socialista Pedro Sánchez en coalició amb Podemos, de l’òrbita dels comuns. “I parlant de pressions, formes part d’un govern que ajuda a escapar el Borbó i subvenciona empreses de l’Ibex amb seus a paradisos fiscals”, ha dit en una piulada.

A tot plegat s’ha sumat la presentació d’un decàleg impulsat pel govern municipal en què s’exigeix a l’Estat que augmenti la inversió en habitatge.

Més notícies
Representants de les entitats signants del decàleg per la lluita per l'habitatge a Barcelona / ACN
“Front comú” a Barcelona per reclamar a l’Estat més inversió en habitatge
Notícia: “Front comú” a Barcelona per reclamar a l’Estat més inversió en habitatge
Comparteix
Ajuntament, CCOO, UGT, veïns i entitats es conjuren amb un decàleg de mesures
Elsa Artadi i Quim Torra al Parlament. | ACN
ERC pressiona Artadi perquè JxCat aprovi sense canvis la regulació de lloguers
Notícia: ERC pressiona Artadi perquè JxCat aprovi sense canvis la regulació de lloguers
Comparteix
Els republicans volen que el grup municipal influeixi en la decisió al Parlament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa