L’Ajuntament xifra en 100.000 euros els danys pels aldarulls del Camp Nou

L’Ajuntament de Barcelona xifra en 100.000 euros el cost de reparar els danys causats per la batalla campal a l’entorn del Camp Nou, aquest dimecres a la nit durant la protesta de Tsunami Democràtic pel Barça-Madrid. El primer balanç de desperfectes i actuacions necessàries, avançat per Betevé i confirmat també pel TOT Barcelona, calcula que el sobreesforç de neteja i reposició de contenidors suposarà una despesa de 75.000 euros al consistori. Arreglar el paviment malmès en costarà 20.000, mentre que els danys a 6 semàfors i 10 senyals de trànsit en suposaran 4.200 més. 

[r:1]

El capítol de neteja és el més costós, perquè els contenidors d’escombraries van ser una de les principals víctimes dels aldarulls i són molt cars de substituir. Se’n van cremar 65 i se’n van bolcar o desplaçar 200, segons l’ajuntament. Tots han estat ja reposats o recol·locats al seu lloc. El balanç també detalla que s’han hagut d’utilitzar pales llevaneus per retirar restes de contenidors de l’asfalt. Noranta treballadors han estat mobilitzats per participar en el dispositiu especial de neteja. 

El paviment, en canvi, es repararà en dues fases. S’han detectat 6 punts d’actuació, que sumen 200 metres quadrats de superfície. Les afectacions més greus es repararan immediatament amb paviment provisional i l’actuació definitiva està prevista pels primers dies de gener.

Comentaris

    David Desembre 20, 2019 | 12:22
    Doncs la factura pels Mossos donat que van iniciar els aldarulls, i de forma molt premeditada.
    remigio III Desembre 20, 2019 | 13:41
    L'Ajuntament xifra en 100.000 euros els danys pels aldarulls del Camp Nou. Encara queden molts cales per a igualar el cost de la invasió dels piolins a la república Catalana. Varen ser... 9.000.000 de € (+/-) que sapiem. El govern borbònic té molt a pagar, pel mal fet a la República Catalana.

Nou comentari

Més notícies

Batalla campal a la rodalia del Camp Nou durant el clàssic

Càrregues, barricades amb contenidors cremant, llançament d'objectes, 64 ferits i 10 detinguts

Buch reconeix que els ultres del Barça van començar els aldarulls durant el clàssic

Precisa que un grup "violent" vinculat a l'extrema dreta es va enfrontar a manifestants independentistes

En llibertat un dels detinguts als voltants del Camp Nou

Es tracta d'un militant d'Arran que va ser arrestat a travessera de les Corts

Fotogaleria: Tsunami al Camp Nou

Les millors imatges de la protesta, per Jordi Borràs i Jordi Play

Cs, PP i Valls reclamen a Colau que condemni la batalla campal del Camp Nou

Els tres partits votaran en contra de la pujada d'impostos i renyen al govern per aprovar sense consens la Zona de Baixes Emissions