Colau veu la suspensió de l’ampliació del Prat com una “victòria”

L’alcaldessa de Barcelona considera que el projecte “atemptava contra el bé comú”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest dijous la suspensió de l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat i ha considerat que és una “victòria” de totes les formacions i entitats que s’oposaven al projecte. Colau ha visitat aquest matí la llacuna de la Ricarda acompanyada de la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, i l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, l’endemà que el govern espanyol hagi decidit paralitzar l’ampliació per falta de consens amb el Govern de la Generalitat.

Colau, que sempre ha mostrat una oposició ferma al projecte, considera que l’aturada de l’ampliació és una “victòria” de la ciutadania i del “sentit comú” perquè no té sentit exigir a la població que es corresponsabilitzi en la lluita contra l’emergència climàtica i després presentar projectes que serien “desastrosos” pel territori. El regidor de Presidència i número de BComú, Jordi Martí, ja havia celebrat la notícia i ha demanat “responsabilitats” a Aena per haver posat sobre la taula un “mal projecte” i ha acusat l’operador de tenir una actitud provocadora.

El ‘pelotazo’ d’Aena

Colau ja va carregar amb duresa contra Aena aquest dilluns en una entrevista a Els Matins de TV3, en la qual va acusar la companyia d’apostar per “un pelotazo de tota la vida”. L’alcaldessa va assegurar que està molt “emprenyada” amb el gestor aeroportuari per les mentides que, segons ella, ha anat escampant els últims mesos als mitjans de comunicació per justificar la seva proposta d’ampliació de l’aeroport de Barcelona.

Els comuns fa temps que critiquen Aena per no presentar cap informe amb cara i ulls que defensi la necessitat d’ampliar el Prat i li ha recriminat que vulgui fer passar el projecte com una aposta per la sostenibilitat. “Diuen que volen fer un aeroport verd. És mentida”, va etzibar. “Augmentar 20 milions de viatgers, que bàsicament seran turistes, és no haver après res”.

Comentaris

  ton c. 09/09/2021 4:09 pm
  carai sra. Colau, a quin bàndol juga vosté, perque li aseguro que em te ben despistat. D´ençà que es vno en fot a casar amb el sr. Valls, que4 no en fot una del dret.
  Amb els comuns no podem 09/09/2021 5:15 pm
  I tu frau kolau, atemptés contra el be comú dels barcelonins
  Ricard 09/09/2021 6:09 pm
  Colau no ha après res a l'alcaldia.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 09/09/2021 8:09 pm
  Comuns ("sucursal" colonial de Podemos), Psc ("sucursal" colonial del PsoE), i altres partits "suposadament progres", són la nova versió del "LERROUXISME". Col.laboradors Necessaris, "Tontos Útils", “Clau de Volta i Balnquejadors” del "Putrid" Règim del 78 "FRANQUISTA 2.0-BORBÓNIC-UNIONISTA".

Nou comentari