Colau acusa Aena de fer “un ‘pelotazo’ de tota la vida” amb el Prat

L’alcaldessa assegura estar “emprenyada” per les mentides del gestor aeroportuari sobre l’ampliació

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a carregar contra Aena pel seu projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat i ha acusat la companyia de voler fer “un pelotazo de tota la vida”. Durant una entrevista a Els Matins de TV3, Colau ha assegurat que està molt “emprenyada” per les mentides que, segons ella, el gestor aeroportuari ha anat escampant pels mitjans de comunicació per justificar l’ampliació.

Colau ha insistit que encara no ha vist cap informe que defensi la tesi l’Aena i ha explicat que això la fa sospitar. “Diuen que volen fer un aeroport verd. És mentida”, ha etzibat. “No és només el tema de la Ricarda. Ampliar l’aeroport implica augmentar entre un 60% i un 70% les emissions a Barcelona”, ha afegit. “Augmentar 20 milions de viatgers, que bàsicament seran turistes, és no haver après res”.

Els comuns han mostrat en repetides ocasions el seu rebuig al projecte i Colau ha reconegut que és una qüestió que genera “discrepàncies” amb el PSC, però s’ha mostrat convençuda que la coalició de govern a l’Ajuntament de Barcelona no perilla, ja que, per una banda, la “decisió final no correspon” a la capital catalana i, per l’altra, ha recordat que el pacte amb els socialistes està donant fruits i no veu la necessitat de posar-lo en risc.

Comentaris

  amb comu no podem 06/09/2021 9:39 am
  frau kolau, qui és socio de gobierno de españa? els comuns, au va vividora, comença a no fer teatre i a treballar, mentidera. Ep i no defenso aena
  Cal dir-ho 06/09/2021 12:02 pm
  Si a Colau li agrada Espanya i se sent espanyola, que no es queixi d'Aena, l'empresa de la seva Espanya que controla tots els aeroports importants "espanyols", no com a la majoria d'aeroports d'Europa que s'administren des del territori i son les autoritats locals qui decideixen si s'ha d'engrandir, deconstruir en part o renovar, com i quan.
  Colorin Colorado 06/09/2021 12:42 pm
  La colau sa enfadadu,quin la desenfadara, muy facil, meter la manu a la pista del aeroportuario.
  Guaita-que-fan-ara 06/09/2021 2:01 pm
  Hi han camells que no es veuen la pròpia gepa o potser perquè en tenen dues
  Anònim 06/09/2021 7:19 pm
  Què és aquesta merda del "pelotazo" ?

Nou comentari