Xoc d’egos entre Colau i l’alcalde de Madrid per la Zona de Baixes Emissions

Almeida qualifica d'"enganyifa" la mesura de Barcelona i l'alcaldessa el repta "a veure qui redueix més la contaminació"

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, han protagonitzat aquest dijous un xoc d’egos amb motiu de l’entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) de la capital catalana. El primer a disparar ha sigut Almeida, que ha qualificat d'”enganyifa” la mesura barcelonina per reduir la contaminació. Segons recull Europa Press, l’alcalde madrileny, del PP, considera que la ZBE és “menys restrictiva que Madrid Central”.

“Aquesta àrea és molt menys restrictiva que Madrid Central. És zona de restricció molt àmplia [pel que fa al perímetre] que prohibeix l’entrada de cotxes sense etiqueta, però no tots els dies. I a més a més tenen 10 dies de permís feiners”, ha dit l’alcalde madrileny hospital als mitjans de comunicació aquest matí.

Per a Almeida, aquesta mesura és “la millor prova” que les polítiques anticontaminació de l’esquerra “són una enganyifa”.

La resposta de Colau ha arribat ràpid, via Twitter. I ha pres forme de “competició”, que segons l’alcaldessa és “interessant”. “A veure qui redueix més la contaminació!”, ha desafiat l’alcalde de Madrid.

Més informació

Nou comentari