Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trànsit tallat aquest diumenge per la cursa més multitudinària de Barcelona

Aquest diumenge la mobilitat a Barcelona es veurà afectada per la cursa més multitudinària que es corre a la capital catalana: la cursa El Corte Inglés. És per això que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l’empresa pública que gestiona el servei de bus i metro a la ciutat, farà desviaments en el recorregut de 38 línies de bus. En concret, es disputa la 42a edició d’aquest esdeveniment.

El recorregut de la cursa, certificat per la Federació Catalana d’Atletisme, és de 10 quilòmetres. La sortida es donarà a les 9 hores a El Corte Inglés de l’avinguda Diagonal i afectarà tot el trànsit de superfície per on passi la cursa entre les 6 i les 14 hores, aproximadament. La prova recorrerà els principals carrers de la ciutat: iniciarà el circuit a l’avinguda Diagonal amb Gran Via de Carles III, transcorrerà al llarg de quasi 3 quilòmetres per aquesta avinguda per baixar per passeig de Gràcia i continuar pels carrers d’Aragó, Viladomat, Gran Via de les Corts Catalanes, Marina, Ausiàs Marc, ronda Sant Pere i plaça Catalunya, on finalitzarà la cursa.

És per això que les línies de bus afectades són les següents: D40, D50, H6, H8, H10, H12, H16, V3, V5, V7, V9, V11, V13, V15, V17, V19, V21, 6, 7, 19, 22, 24, 27, 33, 34, 39, 47, 54, 55, 59, 63, 67, 68, 78, 113, 141 i les rutes Vermella i Blava del Barcelona Bus Turístic. TMB recomana el metro com a alternativa aquest diumenge al matí i al migdia.

La Cursa El Corte Inglés està considerada com la més important de quantes se celebren a Catalunya, a Espanya, a Europa i fins i tot arreu del món, assegura la Federació. A l’edició de 2015, la Cursa El Corte Inglés amb els 81.014 corredors que van prendre la sortida, va superar a la Marató de Hong Kong, que fins aleshores ostentava el rècord de participació.

Més notícies
Vianants de compres al centre de Barcelona, tot i la pluja / Jordi Play

Els botiguers, oberts a revisar els “errors” dels Bonus Consum

Notícia: Els botiguers, oberts a revisar els “errors” dels Bonus Consum
Comparteix
Els eixos comercials veuen "meravellosa" la campanya i demanen que es repeteixi
Notícia: Els botiguers, oberts a revisar els “errors” dels Bonus Consum - Mobile

La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el 3 d’abril

Notícia: La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el 3 d’abril
Comparteix
L'Ajuntament espera rebre 13.000 corredors, dels quals un 35% dones
Notícia: La Mitja Marató de Barcelona tindrà lloc el 3 d’abril - Mobile
Corredors d'una prova física en imatge d'arxiu / Europa Press (David Zorrakino)

La Cursa dels Nassos, l’última de l’any a Barcelona, amb nou recorregut

Notícia: La Cursa dels Nassos, l’última de l’any a Barcelona, amb nou recorregut
Comparteix
S'han inscrit més de 6.000 persones, el 70% d'elles homes i el 30% dones
Notícia: La Cursa dels Nassos, l’última de l’any a Barcelona, amb nou recorregut - Mobile

5.000 corredors i 150.000 euros de recaptació en la cursa contra el càncer del Fòrum

Notícia: 5.000 corredors i 150.000 euros de recaptació en la cursa contra el càncer del Fòrum
Comparteix
"He vingut per col·laborar amb l'AECC. Els tractaments fan molt de dolor i l'exercici és bàsic", ha explicat la Cristina, una participant
Notícia: 5.000 corredors i 150.000 euros de recaptació en la cursa contra el càncer del Fòrum - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a abril 23, 2022 | 23:14
    Ricard abril 23, 2022 | 23:14
    Una oportunitat més per què els barcelonins tinguem un despertar de clàxons a quarts de vuit del matí de diumenge. Entre curses de bombers i maratons diverses, entre d'altres es pot donar en no menys d'un 20% dels diumenges al llarg de tot l'any. Si un té mala sort, i viu davant de bars amb terrassa o discoteques que obren de 3 a 10 animats per un metro que obre tota la nit a càrrec de la classe mitjana, no es pot dormir. L'ajuntament d'ara, i el de Trias, el d'Hereu, el de Clos o el de Maragall són increïblement negligents davant de l'incivisme. Gràcies de veres a tots, imbècils.

Nou comentari

Comparteix