Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cursa dels Nassos, l’última de l’any a Barcelona, amb nou recorregut

La Cursa dels Nassos, l’última de l’any que es fa a Barcelona, disposarà d’un nou recorregut que serà més ràpid. La carrera, que organitza l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports (IBE), es farà el 31 de desembre a partir de les 17.15 hores. La novetat més destacada d’aquesta competició és un nou recorregut, on s’eliminen tres dels revolts de 90 graus de l’itinerari antic (el tomb cap al carrer d’Àlaba, el de Sancho d’Àvila amb Badajoz, i finalment el de Bolívia cap a Ciutat de Granada). La voluntat. del consistori és oferir “al·licients per assolir una bona marca als i les atletes participants”. Ja s’han inscrit 6.115 participants, sense comptar l’elit, que encara no està tancada. Dels participants, el 70% són homes i el 30% són dones.

Aquest és el recorregut:

Recorregut de la Cursa dels Nassos, l’última cursa de l’any a Barcelona / Ajuntament de Barcelona
  • Sortida: carrer de Selva de Mar (a l’altura de la plaça Ramon Calsina), carrer de Selva de Mar, passeig de Garcia Faria, passeig Calvell, rotonda carrer de la Llacuna (costat mar), carrer de la Llacuna (costat Llobregat), carrer de Salvador Espriu, plaça dels Voluntaris (costat muntanya), carrer de Salvador Espriu (costat muntanya), carrer del Dr. Aiguader, plaça de Pau Vila, pla de Palau, avinguda del Marquès de l’Argentera (costat mar), passeig de Picaso, gir de 180º, passeig de Picaso, passeig de Circumvalació (costat muntanya), avinguda Icària, carrer de la Marina, carrer de Llull, carrer de la Llacuna, avinguda Diagonal (costat mar), carrer de Selva de Mar.
  • Arribada: carrer de Selva de Mar (a l’altura de la Plaça Ramon Calsina).

Cursa internacional de 5.000 metres

El mateix 31 de desembre a les 19.15 h també es farà una cursa internacional amb un recorregut de 5.000 metres, per segon any consecutiu. El consistori explica que el recorregut de la carrera és ràpid, amb la vista posada a batre el rècord mundial d’aquesta distància.

Aquest és el recorregut:

Recorregut de la cursa internacional de 5.000 metres de Barcelona / Ajuntament de Barcelona
  • Sortida: avinguda d’Icària, carrer de la Marina, carrer de Llull, carrer de la Llacuna, avinguda Diagonal (costat mar), carrer de Llull (direcció contrària), carrer de la Selva de Mar.
  • Arribada: carrer de la Selva de Mar (a l’altura de la plaça Ramon Calsina).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa